Skam sesong 3

Dette er de nye fjesene i «Skam»

Mange synes det er kjipt at William ikke blir å se i høstens sesong av «Skam», men seerne har likevel mye å se frem til.

KLARE FOR SESONG TRE: I de minuttene som allerede er vist av «Skam» sesong tre, dukker både Mahdi Disi (ytterst t.v.) og Magnus Fossbakken (ytterst t.h.) opp. De to spilles av Sacha Kléber og David Sjøholt. Rollefigurene Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Jonas (Marlon Langeland) er allerede kjent for de fleste.
Foto: NRK
KLARE FOR SESONG TRE: I de minuttene som allerede er vist av «Skam» sesong tre, dukker både Mahdi Disi (ytterst t.v.) og Magnus Fossbakken (ytterst t.h.) opp. De to spilles av Sacha Kléber og David Sjøholt. Rollefigurene Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Jonas (Marlon Langeland) er allerede kjent for de fleste. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til søndag overrasket NRK da de sjokklanserte tredje sesong av suksesserien «Skam».

Det første klippet ble sluppet klokken 01.05 natt til søndag, og er 08:25 langt. I ettertid har det dukket opp flere korte klipp på seriens nettsted.

I sommer ble det avslørt at det er rollefiguren Isak Valtersen, spilt av skuespiller Tarjei Sandvik Moe, som har hovedrollen i den nye sesongen.

Forrige måned bekreftet redaksjonssjef Håkon Moslet i NRK overfor Dagbladet at skuespiller Ruby Dagnall (16) - kjent fra filmen «Rosemari» - har en rolle i serien.

Allerede i det første klippet som ble sluppet har det dukket opp en rekke nye fjes som angivelig blir å se mye utover i sesongen.

16-år gamle Dagnall spiller rollefiguren Emma W. Larzen, som er en rebelsk tenåring som har hatt en kjæreste på 20 år og som eksperimenterer med rusmidler.

I det første klippet fra den nye sesongen ser man en scene der Emma og hovedpersonen Isak kliner på badet under en vill hjemmefest.

Flere nye gutter

Like før kysset med Emma, ser man at Isak og Jonas (spilt av Marlon Langeland) sitter i et badekar og røyker hasj med to kamerater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer