<strong>KLARE FOR SESONG TRE:</strong> I de minuttene som allerede er vist av «Skam» sesong tre, dukker både Mahdi Disi (ytterst t.v.) og Magnus Fossbakken (ytterst t.h.) opp. De to spilles av Sacha Kléber og David Sjøholt. Rollefigurene Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Jonas (Marlon Langeland) er allerede kjent for de fleste.
<span style="background-color: initial;">Foto: NRK</span>
KLARE FOR SESONG TRE: I de minuttene som allerede er vist av «Skam» sesong tre, dukker både Mahdi Disi (ytterst t.v.) og Magnus Fossbakken (ytterst t.h.) opp. De to spilles av Sacha Kléber og David Sjøholt. Rollefigurene Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Jonas (Marlon Langeland) er allerede kjent for de fleste. Foto: NRK Vis mer

Skam sesong 3

Dette er de nye fjesene i «Skam»

Mange synes det er kjipt at William ikke blir å se i høstens sesong av «Skam», men seerne har likevel mye å se frem til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til søndag overrasket NRK da de sjokklanserte tredje sesong av suksesserien «Skam».

Det første klippet ble sluppet klokken 01.05 natt til søndag, og er 08:25 langt. I ettertid har det dukket opp flere korte klipp på seriens nettsted.

I sommer ble det avslørt at det er rollefiguren Isak Valtersen, spilt av skuespiller Tarjei Sandvik Moe, som har hovedrollen i den nye sesongen.

Forrige måned bekreftet redaksjonssjef Håkon Moslet i NRK overfor Dagbladet at skuespiller Ruby Dagnall (16) - kjent fra filmen «Rosemari» - har en rolle i serien.

<strong>ALLEREDE ET KJENT FJES:</strong> Rollefiguren Emma W. Larsen spilles av stjerneskuddet Ruby Dagnall. Foto: NRK
ALLEREDE ET KJENT FJES: Rollefiguren Emma W. Larsen spilles av stjerneskuddet Ruby Dagnall. Foto: NRK Vis mer

Allerede i det første klippet som ble sluppet har det dukket opp en rekke nye fjes som angivelig blir å se mye utover i sesongen.

16-år gamle Dagnall spiller rollefiguren Emma W. Larzen, som er en rebelsk tenåring som har hatt en kjæreste på 20 år og som eksperimenterer med rusmidler.

I det første klippet fra den nye sesongen ser man en scene der Emma og hovedpersonen Isak kliner på badet under en vill hjemmefest.

<strong>SENTRALE ROLLER:</strong> Karakterene Isak Valtersen og Emma W. Larzen kliner til under en ungdomsfest i starten av sesong tre.
 Foto: NRK
SENTRALE ROLLER: Karakterene Isak Valtersen og Emma W. Larzen kliner til under en ungdomsfest i starten av sesong tre. Foto: NRK Vis mer

Flere nye gutter

Like før kysset med Emma, ser man at Isak og Jonas (spilt av Marlon Langeland) sitter i et badekar og røyker hasj med to kamerater.

De to guttene er nye rollefigurer denne sesongen, og ifølge seriens nettside heter de Mahdi Disi og Magnus Fossbakken.

Mahdi spilles av Sacha Kléber, som tidligere har hatt en rolle i komedien «Keeper'n til Liverpool» ifølge IMDb.com.

Magnus spilles av David Sjøholt, som selv har vært elev på Hartvig Nissen i virkeligheten. «Skam»-fersking Ruby Dagnall begynte på sin side på teaterlinjen på Nissen nå i høst.

<strong>TO NYE FJES:</strong> Karakter Mahdi Disi (t.v) spilles av Sacha Kléber, mens Isak og Jonas sin kamerat Magnus Fossbakken (t.h) spilles av David Sjøholt.
 Foto: NRK
TO NYE FJES: Karakter Mahdi Disi (t.v) spilles av Sacha Kléber, mens Isak og Jonas sin kamerat Magnus Fossbakken (t.h) spilles av David Sjøholt. Foto: NRK Vis mer

Skapte «Skam»-sorg

At den nye sesongen av «Skam» introduserer nye rollefigurer av begge kjønn, er sikkert mange fans fornøyde med.

Da Thomas Hayes røpet overfor VG i august at han slutter i serien etter to sesonger, ble det nærmest «Skam»-sorg landet over.

<strong>UHYRE POPULÆR:</strong> Thomas Hayes' rollefigur i de to første sesongene av «Skam», William Magnusson (til venstre), var en periode på alles lepper - særlig etter at William og Noora (Josefine Pettersen) ble sammen. Foto: NRK
UHYRE POPULÆR: Thomas Hayes' rollefigur i de to første sesongene av «Skam», William Magnusson (til venstre), var en periode på alles lepper - særlig etter at William og Noora (Josefine Pettersen) ble sammen. Foto: NRK Vis mer

Hayes ble et yndet «selfie»-objekt på motemagasinet ELLEs sommerfest, og «alle» engasjerte seg i kjærlighetsdramaet mellom William og Noora (Josefine Pettersen) i sesong to av «Skam».

Tidligere har Thomas Hayes fortalt til Seoghør.no hvordan han kapret den utrolig populære TV-rollen:

- Det startet med at søstera mi meldte meg på «Skam»-audition litt på spøk. Så tenkte jeg at det kunne være en god erfaring å være gjennom en slik intervjurunde. Derfor stilte jeg opp, og tydeligvis gjorde jeg noe rett, sa Hayes i sommer.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer