Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette er den beste lydbok-tjenesten

Storytel, Fabel eller Ebok.no? Vi har testet hvor du får best tilgang på lydbøker i ferien.

REIS LETT: Med lydbøker slipper du tunge feriekofferter. Men det er stor forskjell på utvalget hos de norske tjenestene, ettersom de er eid av ulike forlag. Foto: NTB SCANPIX / SHUTTERSTOCK
REIS LETT: Med lydbøker slipper du tunge feriekofferter. Men det er stor forskjell på utvalget hos de norske tjenestene, ettersom de er eid av ulike forlag. Foto: NTB SCANPIX / SHUTTERSTOCKVis mer

Parallelt med at papirboksalget synker, opplever de norske lydbokstrømmingene en eventyrlig vekst. Der regnes tilstandene som det reneste Klondike, med over tre millioner lyttinger i 2018.

Vi har nå de tre norske strømmetjenester Storytel, Fabel og E-nok.no Pluss.

Strømmetjenestene er høyst omdiskuterte og har både forfattere, Forbrukerrådet og Konkurransetilsynet på nakken. De store forlagene tviholder nemlig på sine titler. Det betyr at om du er fan av både Cappelen Damms Lars Saabye Christensen og Aschehougs Jo Nesbø, må du abonnere på både Storytel og Fabel. Mens lilleputten E-bok.no Pluss må nøye seg med titler fra mindre forlag.

Storytel er eldst og størst. De tilbyr 5000 norske titler, og svimlende 120 000 titler om du regner med e-bøker og lydbøker på andre språk. Men du skal være en ganske bevisst bruker, for å se dette mangfoldet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.