Dette er den beste nye komiserien på årevis, mener kritikerne

«Silicon Valley» starter opp samtidig med «Game of Thrones».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Tv-serieelsker: Gleder du deg til mandag? Da skal dragene på nytt fly og hodene rulle i «Game of Thrones».

Samtidig er det en stor bonusgrunn til å markere mandagen på tv-kalenderen - HBO har nemlig også premiere på den nye komiserien «Silicon Valley».

Vi har sett de tre første episodene, og førsteinntrykket er overveldende positivt - dette er en velskrevet komiserie med minneverdige karakterer og et stort hjerte. Amerikanske aviser som har anmeldt serien så langt har også vært svært begeistrede.

Vår tids Klondike «Silicon Valley» er, som navnet antyder, en komiserie fra det ekstremt nerdete teknologimiljøet i San Francisco Bay Area, der alle - selv butikkmedarbeidere og leger - har ideer til programvare som skal gjøre dem steinrike.

Silicon Valley er det siste Klondike, der det fremdeles er mulighet til å gå fra å være blakk til å bli multimillionær over natta. Og det er de største nerdene som har de beste sjansene.

Hovedkarakterene (alle mannlige) er en gjeng utviklere, og én av dem (Richard, spilt av Thomas Middleditch) lager en algoritme som får storselskapet Hooli - en åpenbar Google-parodi - til å friste med millionene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer