- Dette er det morsomste fra denne «Ylvis»-sesongen

Braksuksessen med den talestyrte heisen fortsetter.

(Dagbladet): Kort tid etter at Vegard og Bård Ylvisåker lanserte den talestyrte heisen i programmet «I kveld med Ylvis» i september, opplevde de at klippet gikk som en epidemi på internett og ble etterspurt verden rundt.

Nå har brødrene Ylvisåker nok en gang overrasket uskyldige turister ved å leke seg med heisen på Oslo-hotellet Royal Christiania.

Donald Duck-modus I dagens «I kveld med Ylvis»-episode blir det blant annet heistur på spansk og kinesisk, samt «andebysk».

Én av hotellgjestene får nemlig valget om å aktivere Donald Duck-modus. Til tross for at han bestemt takker nei, får han likevel oppleve en heistur i Andeby-land.

Ylvis-brødrene ser ut til å kose seg stort med å imitere tegneseriefiguren - mens gjesten ser betraktelig mindre fornøyd ut.

Enorm suksess Kommunikasjonsrådgiver i TVNorge, Lillian Vatnøy, mener at «The Intelevator»-klippet som vises i kveldens episode er det morsomste Ylvis-brødrene har levert denne sesongen.

- Jeg synes dette er det morsomste klippet fra årets sesong, men det kommer jo selvsagt an på øyet som ser. Donald Duck-episoden i heisen er utrolig morsom.

Etter at det første klippet ble lagt ut på YouTube i september, har i overkant av 600 000 visninger, og hundrevis av kommentarer på mange ulike språk er lagt igjen under de to mest sette versjonene av klippet.

- Det er ingen tvil om at den talestyrte heisen er en internasjonal suksess. Det skyldes at det ikke er noen språkbarrierer her, og kan sees av alle, uansett språk, sier Vatnøy og fortsetter:

- Skjult kamera er en populær TV-sjanger som har lange tradisjoner både i Norge og internasjonalt. Den talestyrte heisen er en ny vri på en gammel favorittsjanger, som tydeligvis har universell appell.

- Føler oss som konger For Ylvis' del startet det i forrige sesong av TVNorge-talkshowet, med det populære innslaget «Radiotaxi».

Her lurte Ylvis-duoen nemlig taxikunder trill rundt, da de uvitende taxipassasjerene fikk høre en improvisert sang om seg selv på radioen under kjøreturen.

Bergensbrødrene legger ikke skjul på at de har kost seg med å lage de tre innslagene som inkluderer den talestyrte heisen.

Det er gøy å sitte inne på et rom og føle oss litt som konger i situasjonene. Det er litt FBI/CIA-aktig, og vi lever ut spiondrømmen. For det er det vi egentlig har lyst til. Å være spioner, har Vegard Ylvisåker tidligere forklart til Dagbladet.