Anmeldelse: Elena Ferrante "Svikne dagar"

Dette er Elena Ferrantes beste roman

Ikke til å legge fra seg.

POPULÆR: Elena Ferrante er pseudonymet til forfatteren bak den bestselgende Napoli-kvartetten. Nå er en av hennes tidligere bøker også oversatt til norsk. Foto: fra omslaget
POPULÆR: Elena Ferrante er pseudonymet til forfatteren bak den bestselgende Napoli-kvartetten. Nå er en av hennes tidligere bøker også oversatt til norsk. Foto: fra omslaget Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt ut av det blå forteller Mario sin kone Olga at han går fra henne. Han oppgir ingen grunn, snakker seg rundt grøten, og først etter press innrømmer han at det er en annen kvinne. Hvem vil han ikke si.

Olga blir sittende i leiligheten deres med de to barna og schäferhunden Otto. Det blir august og ferie, men de har ingen steder å reise. Hetebølgen stiger, det er lite folk igjen i byen, og Olgas tilværelse bryter sammen, bit for bit.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer