Dette er et tilbud du dessverre kan si nei til

«Mafia II» lever ikke opp til forventningene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Nesten åtte år etter «Mafia» er forventningene til oppfølgeren mildt sagt enorme.

Det er med god grunn, ettersom forgjengeren fortsatt framstår som et av de aller beste og mest sammensydde sandkassespill til dags dato.

Kombinasjonen av en spennende historie, interessant by og en helhetlig god følelse har sørget for at lista nå ligger svært høyt for de tsjekkiske utviklerne - som tilsynelatende har hatt god tid på seg til å bygge videre på klassikeren.

Det som derfor forbløffer meg etter å ha spilt «Mafia II», er hvordan utviklerne har valgt å bruke denne tiden - dette lever nemlig dessverre ikke opp til forventningene.

På overflaten er «Mafia II» kanskje det peneste, mest stemningsfulle sandkassespillet som er å få tak i på markedet. Problemet er bare at det ikke egentlig kan kalles et sandkassespill.

I løpet av spillets noe over ti timer utfører du en rekke overraskende lite varierte historieoppdrag, og utover dette er det nesten ingenting å gjøre i New York-kopien Empire Bay.

Det er ingen sideoppdrag å snakke om, det eneste du har mulighet til er å stjele og selge biler eller robbe butikker - noe som sjelden er nødvendig siden du likevel stort sett får det du trenger av penger, våpen og bosted via historieoppdragene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer