Dette er filmene du får se på kino i jula

Jim Carrey og bortskjemte bikkjer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Romjula er kinotid, og hele 12 filmer i alle sjangre har premiere 2. juledag.

I år kan du velge mellom alt fra bortskjemte chihuahuaer, en Jim Carrey i storform, storslagne eposer, familievennlige animasjonsfilmer og mørke dramaer.

Underholdning i finanskrisa«Beverly Hills Chihuahua» sjokkerte kresne kritikere da den gikk rett til topps på kinolistene i november. Kritikere spekulerte i at det var finanskrisens tunge tider som fikk folk til kinosalene for å se filmen om den bortskjemte chihuahuaen Chloe. Når filmen kommer på norske kinoer 2. juledag er det med norske stemmer. Marian Saastad Ottesen har blant annet stemmen til Chloe og Anders Bye er den logrende beileren Papi.

«Beverly Hills Chihuahua» handler om den lille hunden Chloe som forviller seg i Mexicos travle gater. Papi som er hodestups forelsket tar med seg en rufsete gjeng - to mennesker, en slu rotte og en nervøs iguan - for å redde sin sanne kjærlighet.

FamilieforviklingerI filmen «Anywhere But Home» møter vi et par som har et svært så anstrengt forhold til familien sin. Reese Witherspoon og Vince Vaughn gjør sitt ytterste for å unngå en jul med dem og finner hvert år på en kreativ unnskyldning - men denne gangen går det galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer