- Dette er helt latterlig

Norske komikere refser Stabburets reaksjon på Grandiosa-parodien.

ER DETTE MOBBING?  Stabburet mener dette er mobbing av det norske folk. Norske komikere mener Stabburets reaksjon er latterlig. Foto: NRK
ER DETTE MOBBING? Stabburet mener dette er mobbing av det norske folk. Norske komikere mener Stabburets reaksjon er latterlig. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - De blir en parodi på seg selv. Dette er ikke bare hårsårt, det er direkte tåpelig, selvhøytidelig og barnslig, sier komiker Dag Sørås til Dagbladet.

Forrige helg ble musikkvideoen «En ærlig Grandiosa-låt» vist på det nye NRK-programmet «Bye og Rønning». I videoen parodierer humorduoen Anders Bye og Jon Niklas Rønning grandiosaspisende nordmenn i sterke ordlag. Dette fikk kommunikasjonsansvarlig i Stabburet, Dag Olav Stokken, til å reagere.

- Dette er mobbing av våre flere hundre ansatte som daglig står på for å lage nordmenns favorittpizza. Det er også mobbing av det norske folk, sa Stokken til nettstedet Kampanje.

- Parodi på seg selv Norske komikere omtaler Stabburets reaksjon som latterlig.

- Jeg klarer nesten ikke å ta dette seriøst. Stabburet fremstår som en parodi på seg selv, og det er nesten så jeg tror det er fleip. Det er riktig at det ikke går an å tulle med alt, men frossenpizza er det virkelig lov å tulle med, sier komiker Lisa Tønne. 

Hun får også støtte fra komikerkollega Jonas Klinge Bergland.

- Kommentaren til Stokken er helt latterlig. Å snakke for det norske folk på den måten blir for dumt, og jeg tror egentlig ikke andre enn Stabburet blir fornærmet av dette. Selv ikke de som ligner mest på gutta i denne videoen vil ta seg nær av det. Det er vel uansett ingen som føler seg som kongen på haugen når de spiser «Grandis», sier Bergland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer