Dette er ikke det nye kjendisparet

Men Johnny Logan og Linn Skåber med gravidmage kommer på kino i nær framtid.

(Dagbladet): «Her er den nye Eurovision-vinneren!» Linn Skåbers 22 000 instagramfølgere fikk i dag servert bilder av skuespillerinna med den tre ganger Eurovision Song Contest-vinnende Johnny Logans hånd på gravidmagen.

Sistnevnte er bare en protese Skåber er iført i den kommende kinofilmen som går under arbeidstittelen «Staying Alive» og var ferdig innspilt onsdag - men Logan er ekte, fløyet inn fra Irland for en kort gjesteopptreden i filmen.

Ganske rå Han spiller seg selv i det manusforfatter og debuterende regissør Charlotte Blom omtaler som en «ganske rå komedie».

«Kom gjerne på besøk i det lille huset vårt i Dublin!» fleiper Skåber i tekstfeltet til et bilde der hun får et kyss på kinnet av den 60 år gamle sangeren.

Det er Agnes Kittelsen som spiller hovedrollen i filmen. Hun er gift med Anders Baasmo Christensens rollefigur, og filmen følger hennes forsøk på å stable seg på beina igjen etter at han forlater henne for en regnskapsmedarbeider på jobben.

Bjella som brannmann Skåber spiller Kittelsens venninne, som igjen er gift med en figur spilt av Nils Jørgen Kaalstad, kjent fra «Fatso», «Lilyhammer» og «Samurai Sikkerhet».

Også den bejublede visesangeren Stein Thorleif Bjella dukker opp i filmen - i rollen som brannmann.

Hva Johnny Logan egentlig gjør i «Staying Alive» er en hemmelighet. Han sang «What's Another Year» og «Hold Me Now» til førsteplasser i den internasjonale melodikonkurransen i 1980 og 1987, og ble historisk da han igjen vant som låtskriver i 1992. I tillegg til en andreplass som låtskriver i 1984 er det ikke rart den mediesky iren hylles som «Mr. Eurovision» av fansen.

Filmen er støttet av Norsk Filminstitutt med 7 millioner, totalbudsjettet er på 11. Den skal etter planen vises på kino vinteren 2015.