Dette er ikke full pupp, det er full frontal.

David Guetta legger ikke akkurat noe imellom når han vil tjene penger.

Dette er ikke full pupp, det er full frontal.
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Det var ingen som ble overrasket da David Guetta i oktober erklærte at han ønsker å bli den første DJ-en i verdensrommet.

Dette er tross alt en fyr som kjapt kan plasseres i kategorien megaloman, selv om han heldigvis har selvironi nok til å nøytralisere all galskapen. Men så har han da også solgt seks millioner plater og spilt for hundretusenvis siden han begynte som DJ i 1988. David Guetta er nummer to på lista over verdens best betalte DJ-er og tjente over 200 millioner kroner i fjor.

«Listen» er franskmannens syvende album, og selv om han selv mener det er «ekstremt forskjellig» fra millionselgende «Nothing But the Beat» (2011), er det en konseptuell blåkopi - med unntak av at det om mulig er enda mer pop enn sist.

Musikalsk interessant først og fremst på grunn av skamløsheten, Guettas evne til å benytte seg av flere klisjeer enn en gjennomsnittlig episode av «Hotel Cæsar» og den popkulturelle fingerspissgefuhlen til å kunne tvære dem ut til de nesten tipper over.

Men ikke helt.

Og det er jo det man blir millionær av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer