OPPSIKTSVEKKENDE: Geir Sundstøl er nå ute med albumet, «Brødløs», der det meste er komponert av ham selv og noe sammen med hans medmusikere på plata. Dessuten fremføres en oppsiktsvekkende kobling av David Bowie/ Brian Enos «Warszava» og John Coltranes «Alamaba». Foto: Raymond Mosken.
OPPSIKTSVEKKENDE: Geir Sundstøl er nå ute med albumet, «Brødløs», der det meste er komponert av ham selv og noe sammen med hans medmusikere på plata. Dessuten fremføres en oppsiktsvekkende kobling av David Bowie/ Brian Enos «Warszava» og John Coltranes «Alamaba». Foto: Raymond Mosken.Vis mer

Gitarkofferten full av gode anmeldelser og sist fra The Guardian for BRØDLØS FRA HALDEN:

Dette er musikk jeg kan bli gammel med

Da han hørte en låt på radioen der han selv spilte, men ikke husket artisten, skjønte Geir Sundstøl at han like godt kunne lage sine egne plater.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Faren til Geir Sundstøl var den første til å påpeke det pussige faktumet at den nye plata hans heter «Brødløs», men er prydet av et fotografi av Halden-bydelen Sørhalden.

– Det var jo rart, var hans kommentar, forteller Geir Sundstøl over en kopp kaffe på kjøkkenet i hans kombinerte leilighet og innspillingsstudio i sentrale Oslo, og legger egentlig problemstillingen død med Sundstøl Sr. sin lakoniske kommentar. – Til gjengjeld er plata tilgjengelig hos Brødløs bakeri.

Den som følger med på Sundstøls karriere som musiker, komponist og produsent vet at «Brødløs» er å betrakte som det tredje albumet i en trilogi som også omfatter albumene «Furulund» og «Langen ro», alle med coverbilder tatt av Halden-fotograf Raymond Mosken.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn