Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette er Norges mest populære tv-stjerne

Nå lager «Lille Øistein» dataspill. My (9) testet.

(Dagbladet.no): For en fullsatt kinosal med unger presenterte «Lille» Øistein Kristiansen (41) sitt nye prosjekt: «Lille Øistein Store Reise». Et dataspill der alle tegningers mor, krusedullen, står i fokus.

- Krussedullen er til for tvetydighet, for det er mye tøffere, sa Øistein Kristiansen og demonstrerte hvordan er krussedull kan bli til en pukkelrygget vampyr.

- Jeg synes det ser ut som en hummer, kommer det fra ei jente i salen.

Øistein Kristiansen er en mann med mange talenter. Han tegner, maler, er multimediedesigner og Tv-stjerne i Asia. Kristiansens Tv-show «Right on Top» på barnekanalen «Nickelodoen» i Asia, ble vist daglig med potensielt 300 millioner seere.

Multikunstneren har hatt sitt eget stand up-show og har bygd slott av søppel. Under OL i Atlanta i 1996 ble han leid inn for å underholde kongefamilien av Brunei.

Nå er det dataspillet som står i fokus og her kan du bli Lille Øistein på eventyr der nysgjerrighet, fantasi og tegneferdigheter settes på prøve. Spilleren legger ut på en reise over flere kontinenter og må klare en rekke aktiviteter og småspill underveis.

Målet er å fylle opp videorommet med filmer om og med «Lille Øistein».

Norsk Spill Distribusjon ha lagt ut en gratis variant av spillet her for alle som vil prøve en reise med Lille Øistein.

Dagbladets junior-spillanmelder My Monsen Braseth (9) liker spillet og synes det morsomste er oppgavene som spilleren må gjennom.

image: Dette er Norges mest populære tv-stjerne

Se video for å finne ut hvilket terningkast vår unge anmelder gir «Lille Øisteins Store Reise».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media