Stjernekamp 2018

Dette er planen for å vinne «Stjernekamp» i kveld

- Det blir krig, sier Ulrikke Brandstorp.

STJERNEKRIG: I kveld skal det avgjøres. Ella Marie og Ulrikke er klare for å gi alt i kveldens «Stjernekamp»-finale. Bildet er fra generalprøven. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
STJERNEKRIG: I kveld skal det avgjøres. Ella Marie og Ulrikke er klare for å gi alt i kveldens «Stjernekamp»-finale. Bildet er fra generalprøven. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets «Stjernekamp»-eventyr går mot slutten. Igjen i konkurransen står de to yngste deltakerne, Ella Marie Hætta Isaksen og Ulrikke Brandstorp. I kveld skal det endelig avgjøres hvem som er «Norges ultimate entertainer 2018».

- Det har vært ei veldig emosjonell uke. Jeg gråter hele tida. Det er ingen hemmelighet at vi har holdt på i ti uker uten å hvile, og det kjenner kroppen. Samtidig er vi så gira fordi det finale, sier Ulrikke Brandstorp til Dagbladet.

Saken fortsetter under animasjonen.

- Krig, med kjærlighet i bunn

For å kunne stå i finalen har de to jentene slått ut de andre deltakerne en etter en, i sjangre som hip hop, soul, joik, hardrock og opera - for å nevne noen.

- Jeg og Ella har et fellesmål, og det er å lage tidenes «Stjernekamp»-sending. Vi er de yngste som noen gang har vært i finalen sammen, og vi skal ha det gøy. Vi skal gi det siste som finnes i kroppene våre, det skal ut nå. Så har vi hvert vårt delmål, og det er å vinne, sier Ulrikke, og fortsetter:

- For det er bare en vinner. Det er lov å synes at det er kjipt å ikke vinne. Det kommer til å bli surt. Men begge unner hverandre en seier. Begge er veldig sultne på seier også. Det blir krig, men med kjærlighet i bunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer