Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette er president Obamas seriefavoritter

- Blir forbannet om noen lekker spoilere.

 GLAD I TV:  New York Times avslører hvilke serier president Obama liker å bruke fritida på. Foto: NTB Scanpix
GLAD I TV: New York Times avslører hvilke serier president Obama liker å bruke fritida på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Hvem elsker vel ikke en god tv-serie? De siste årene har tilbudet eksplodert med streamingtjenester som Netflix og HBO, i tillegg til DVD-bokser og selvfølgelig episoder sendt på tv-skjermen.

Stadig flere bruker fritida til å slappe av med en velvalgt tv-serie - blant dem er president Obama. Avisa New York Post har listet opp presidentens favoritter.

Ser «Breaking Bad» Ifølge avisa har Obama akkurat gått løs på en DVD-boks med den kritikerroste serien «Breaking Bad». Den femte sesongen av serien har akkurat sendt sin siste episode på amerikansk tv, men presidenten skal først nå ha fått øynene opp for serien.

Han blir derfor forbannet på alle som sender ham spoilere, ifølge New York Post.

Han har også tidligere uttrykt sin begeistring for den relativt nye Netflix-serien «House of Cards», som har premiere på sesong to over nyttår.

Serien er en fiktiv historie om maktspillet som foregår på innsiden av Det hvite hus, men Obama kan forsikre om at ikke alt er akkurat slik i virkeligheten.

- Beste serien noensinne Videre på favorittlista til presidenten finner vi «Homeland», «Game of Thrones», «Boardwalk Empire», «Downton Abbey» og «Mad Men», ifølge New York Times.

I tillegg har han også flere ganger kalt serien «The Wire» for den «beste serien noensinne». Ifølge avisa skal Omar Little fra serien være presidentens favorittkarakter.

«The Wire» er en kriminalserie fra 2002 som er lagt til et fattig strøk i Baltimore, der vi følger kampen mellom politiet og dopmiljøet i byen.