Dette er profilenes heiteste Bylarm-tips

Ekspertene gir deg en pekepinn på hvor og når du bør være under årets festival.

KLAR FOR FESTIVAL: Musikkjournalist i P3, Trine Aandahl, deler artistene hun har tenkt til å få med seg under årets Bylarm. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
KLAR FOR FESTIVAL: Musikkjournalist i P3, Trine Aandahl, deler artistene hun har tenkt til å få med seg under årets Bylarm. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bylarm omtales som Skandinavias viktigste arena for ny musikk, og årets utgave er godt i gang. Til og med lørdag kan musikkinterisserte festivalgjengere få med seg et tresifret antall konserter ved forskjellige konsertsteder i Oslo.

Men i et virvar av spennende musikktalent servert på sølvfat over fire dager består mye av jobben i prioritering. Hvilke artister bør man få med seg?

Dagbladet har tatt en ringerunde til noen av Norges musikkjennere for noen kjappe stalltips, verdt å ta med seg inn i Bylarm-natta.

Trine Aandahl, musikkjournalist P3: - Jeg gleder meg veldig til Siv Jakobsen. Hun lager følsom folkpop og har et fint lydbilde med mye strykere. Hun skal blant annet spille i St. Edmunds Church (Møllergata), noe jeg tror blir et fint avbrekk, sier Aandahl til Dagbladet.

Videre trekker anmelderen fram dePresno fra Bergen for sin «fine og varme vokal».

- Han er en del av det samme miljøet som Aurora, og lager singersongwriter-aktig pop som er både minemalistisk og storslått. Et spennende navn. Jeg skal også se norske Gundelach som er spådd til å bli et stort navn i 2016. Knut Schreiner, musiker: - Først vil jeg trekke fram bandet Lovespeake. Gruppa består av flere av gutta fra Eye Emma Jedi, som jeg ikke var så fan av, men dette prosjektet liker jeg godt. De framstår som seriøse og dyktige innen popfaget, og de nye singlene er det noe unikt ved, sier Schreiner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer