TV-anmeldelse: «All Together Now» på TVNorge

Dette er så pregløst at det kanskje kan bli en kultsuksess i alt sitt elende

Anne Rimmen er for dyktig til å bli satt til å lede slikt tøv.

SVAKE SAKER: Anne Rimmen og Didrik Solli-Tangen har ansvaret for elendigheten som vises på TVNorge. Nok en sangkonkurranse med 100 personer i en vegglysjury. Oi, oi, oi. Foto: TVNorge
SVAKE SAKER: Anne Rimmen og Didrik Solli-Tangen har ansvaret for elendigheten som vises på TVNorge. Nok en sangkonkurranse med 100 personer i en vegglysjury. Oi, oi, oi. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Samme tirsdagskveld som det harme ulvefolket besøkte Oslo er det premiere på «All Together Now» som ledes av Anne Rimmen. Hun er i utgangspunktet dyktig til å lose oss gjennom de store show og diverse livesendinger, men hun hadde fortjent noe helt annet enn dette her.

Rimmen eier litt den berømte TV-ruta, men når du skal fronte nok et dørgende kleint musikkshow av en sangkonkurranse – originalen hadde premiere på BBC i fjor – så hjelper dette så veldig lite. Stort smil, lette dansetrinn, noen tårer og opp og ned mange trapper gjør ikke susen, dessverre. Rimmen må brukes til noe helt annet, TVNorge. Hør etter da!

At juryen, bestående av 100 personer som mer eller mindre er kjente, halvkjente og helt ukjente fra sang, revy, show og eine kleine muzak og som mer enn gjerne vil synge med så fort det lar seg gjøre i en slags monumental utgave av «Beat for Beat», ledes av Didrik Solli-Tangen, ja, det er bare helt naturlig. Why? Derfor.

Som magister innenfor faget gammel grinebiter er det en sann glede å fortelle at du ikke går glipp av noe som helst hvis du velger å rulle rundt i snøen i 45 minutter framfor å se på dette. Du har også nesten sikkert opplevd langt bedre og mer spennende sangkonkurranser de siste 20 åra. Sangkonkurranser ja, ja. Vi lever jo i en verden der det meste skal stemmes over. Ut. Inn. Vekk. Hadde vi kunne stemt i kveld så ville «All Together Now» vært tatt av lufta, ganske så pronto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer