Dette er sportsspillet du må prøve

«Sports Champions» til PlayStation Move.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

||| Det er kanskje lett å rette kritikk mot «Sports Champions» før du har spilt det. Akkurat som «Wii Sports» er det en samling med små sportsspill, som du styrer med bevegelse.

Men når du først har prøvd spillet, stilner gjerne kritikken. Dette er «Wii Sports» tatt en rekke steg framover, både når det kommer til styring og grafikk.

Har kan du kaste frisbee og boccakuler, spille bordtennis og volleyball, slåss med sverd og skjold, og skyte med pil og bue. Du styrer sportene på intuitivt vis - alle vet hvordan man kaster en frisbee i virkeligheten, og vil derfor klare det også i spillet.

For en gangs skyld med slike samlinger av småspill er alle idrettene moro i seg selv, men spesielt frisbee, bueskyting, bocca og bordtennis sitter midt i blinken. Har kan du bruke flere timer uten at det blir kjedelig.

Utrolig presise kontroller kombinert med flott grafikk gjør dette til kongen av bevegelsesstyrte sportsspill - spesielt når du spiller mot andre. Alene kan kanskje motstanderne bli at det litt enkle slaget, mens konkurranseinstinktet kommer til sin rett i festlige lag.

Om du bare skal kjøpe ett spill til lanseringen av PlayStation Move, bør det bli dette. Det viser at bevegelsesstyrte sportssmåspill virkelig kan fungere tvers gjennom, uten daukjøtt - og det er langt mer enn hva vi er blitt vant til fra slike lanseringsspill.

KORT OPPSUMMERT:

PLUSS: Ekstremt presise kontroller, morsomme småspill, moro festspill.

MINUS: Lange lastetid, enkle motspillere når du spiller alene.

Forhåpentligvis et det også tegn på at utviklerne tar den nye teknologien på alvor.

(Spillet er, i likhet med alle de andre Move-lanseringsspillene fra Sony, lokalisert til norsk).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer