Dette er Stian «Staysman» Thorbjørnsen

Fra soldat og festløve til karriere- og familieliv med kone og barn - slik har Stian Thorbjørnsen sjarmert seg inn i nordmenns hjerter.

STAYSMAN: Stian Thorbjørnsen har smykket seg med et stort antall tatoveringer på overkroppen. Her fra Fredriksten festning i Halden, der artisten ledet «Allsang på grensen» med Kathrine Moholt. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
STAYSMAN: Stian Thorbjørnsen har smykket seg med et stort antall tatoveringer på overkroppen. Her fra Fredriksten festning i Halden, der artisten ledet «Allsang på grensen» med Kathrine Moholt. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stian Thorbjørnsen (38), også kjent under artistnavnet «Staysman», ble for mange et kjent ansikt etter deltakelsen i «Paradise Hotel» på TV 3 i 2012.

Realityprogrammet ble et springbrett for 38-åringen, som de siste åra har deltatt i en rekke TV-produksjoner, turnert land og strand som artist med makker Lasse «Lazz» Jensen og kapret flere programlederjobber.

Tung start på karrieren

«Staysman & Lazz» gjorde sitt første dykk inn i rampelyset da de vant «Se og Hørs Sommerstjerner» i 2010 med låta «Uten sko».

Seieren ga duoen flere spillejobber, og de sluttet begge i jobbene sine for å satse fullt på musikken. Thorbjørnsen trodde at det store gjennombruddet endelig skulle komme, men lite skjedde.

I selvbiografien «How to become a norsk superkjendis» fra 2016, åpnet han opp om frustrasjonen over den manglende suksessen, som ledet ham inn i en ond spiral:

«Jeg var på fylla i dagevis. Tidligere, da jeg hadde hatt lange fyllekuler, drakk jeg bare fordi det var gøy. Nå var det annerledes. Nå drakk jeg fordi jeg følte meg jævlig. Totalt mislykka. Mamma og pappa hadde vært småbekymra en stund, men nå begynte de for alvor å bli urolige. Jeg var blitt 28 år. Fortsatt ikke fått til noe.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer