- Dette er sykt!

Marcus og Martinus (13) solgte ut Spektrum på to timer

POPULÆRE TVILLINGBRØDRE: Marcus og Martinus (13) solgte ut Spektrum på to timer. Foto: Max Emanuelson
POPULÆRE TVILLINGBRØDRE: Marcus og Martinus (13) solgte ut Spektrum på to timer. Foto: Max EmanuelsonVis mer

De populære tvillingene Marcus og Martinus (13), som har sjarmert tv-seere på TV 2 som programledere, solgte ut billettene til konserten, som først skal spilles i Oslo Spektrum om et år, på to timer, skriver VG idag. Alle sitteplassene og «golden circle» hadde gått innen et par minutter, opplyser Anne-Grete Strand, Billettansvarlig i Oslo Spektrum.

- Helt vilt! Dette er sykt! Vi hadde håpet vi skulle selge ut Spektrum, men dette er helt villt, sier Marcus og Martinus via sin pressekontakt.

Tvillingenes debutalbum «Hei» kom ut 23. februar i år, og har solgt til gull. De har ligget 35 uker på VG-lista, og hadde en opptreden foran 70.000 mennesker på VG-listas show på Rådhusplassen i sommer. De har også sunget på Norway Cup i år.

Som Rhianna og A-ha Anne-Grete Strand, Billettansvarlig i Oslo Spektrum, sier at responsen har vært helt overveldende. Etter bare ett minutt i salg, var alle setene holdt av. Slike salgsstarter har vi vanligvis for store internasjonale artister som Rihanna og A-ha.

- Dette er en av de beste dagene i vårt liv, vi har sykt bra fans som er der for oss. Nå skal vi lage et sinnsykt show for dem i Spektrum, det kan vi love, sier tvillingene fra Trofors i et presseskriv fra tvillingenes mediekontakt Jon Leiulfsrud.

«Bieber-tilstander» Pressekontakt Jon Leiulfsrud forteller til Dagbladet at guttene skaper «Bieber-tilstander» når de skal opptre. De selger som regel ut konserter på en halvtime, og lagde en times bilkø inn til Ski sentrum da skulle spille der.

Brødrene streamet over 20 millioner ganger på Spotify, og deres musikkvideoer er sett over 7 millioner ganger på YouTube. på Instagram har de hele 170 000 følgere.

Det jobbes med å sette opp en ekstraforestilling, opplyser pressekontak Leifsrud.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram