Senkveld med Thomas og Harald

Dette er Thomas og Haralds beste «Senkveld»-øyeblikk

Etter snart 15 år på tv-skjermen blir neste sesong av «Senkveld med Thomas og Harald» den aller siste.

TAKKER FOR SEG: Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av «Senkveld med Thomas og Harald» blir den aller siste. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TAKKER FOR SEG: Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av «Senkveld med Thomas og Harald» blir den aller siste. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag meldte TV 2 i en pressemelding at Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av «Senkveld med Thomas og Harald» blir den siste.

Så langt har tv-seerne fått tatt del i 29 sesonger av det populære talkshowet, og når 2018 melder sin ankomst, går programmet på skjermen for sin 30. og aller siste sesong.

- Vi har alltid sagt at vi tar et år av gangen. For et år siden satte vi to oss ned, og bestemte oss for at tida snart var inne for å gi seg, og det føltes riktig etter 15 år og 30 sesonger på TV, sier Thomas og Harald til Dagbladet.

Begge mener de har hatt verdens beste jobb, og er veldig takknemlige for at de har fått lage talkshow sammen på TV 2 i så mange år.

Beste øyeblikk

Siden oppstarten i 2003 har Thomas og Harald hver fredag bydd på utrolige, pinlige og underholdende tv-øyeblikk. Showet har vært gjestet av kjente fjes fra både inn- og utland.

- Hva er deres aller beste «Senkveld»-øyeblikk?

- Da vi gikk på scenen under 10-årsjubileet foran et fullstappet Spektrum var en fantastisk opplevelse, sier Thomas.

- Ja, det var stort. Og så var jo hoppet i Kollen et stort høydepunkt for meg, sier Harald.

- I tillegg er alle Camp Senkveld store høydepunkt for oss med mange fantastiske øyeblikk og minner, og vi gleder oss til å kåre vinneren av høstens camp i fredagens program, sier de to.

KAMEL-RACE: Linni Meisters silikonpupper fikk ristet på seg, da hun red på kamel i Sahara sammen med Mia Gundersen i «Senkveld»-duell mot Thomas og Harald. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Veien videre

Thomas og Harald har fortsatt kontrakt med TV 2 og ser fram til et videre samarbeid med kanalen.

På spørsmål fra Dagbladet om framtidsplanene, og om vi får se duoen sammen igjen seinere, svarer de følgende:

- Nå skal vi først og fremst fullføre vårsesongen av Senkveld, det er den som er vårt fokus nå. Etter det skal vi ta en pause for å finne ut hva vi har lyst å gjøre videre. Hva det blir er for tidlig å si.

2018 er også et jubileumsår for «Senkveld med Thomas og Harald». Og det skal markeres.

- Nå skal vi lage en kanon siste sesong! Og den gleder vi oss veldig til å dele med hele Norge, avslutter Thomas.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer