Dette er tidenes beste fraværsmelding

Bruce Springsteen skrev under lappen fra femteklassingen Michael.

Dette er tidenes beste fraværsmelding
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Debatten om fravær i skolen har rast hjemme i Norge i det siste, men denne fraværsmeldingen tror vi hadde blitt godkjent på samtlige norske skoler - selv uten legeattest.

Mike Fenerty, som er Bruce Springsteen-fan på sin hals, tok med seg sønnen Michael til et bibliotek i Philadelphia, der The Boss møtte fansen og signerte den nye boka si.

BOSSEN: Bruce Springsteen. Foto: Scanpix/AP
BOSSEN: Bruce Springsteen. Foto: Scanpix/AP Vis mer

Det var en helt vanlig skoledag, og fraværet var egentlig å karakterisere som skulking. Så Mike, som har vært lærer før, spurte sønnen hvordan fraværet burde meldes inn.

- Han sa at vi burde få Bruce til å skrive under meldingen, sier Mike til Philadelphia Inquirer.

Det var en så god ide at far og sønn gjorde klar teksten i forkant. I utgangspunktet måtte alle gjenstander som jakker og sekker legges igjen i sikkerhetskontrollen, men femteklassingen lurte inn utstyret i bukselommen.

Da det var deres tur til å stå foran rockekongen, la Michael fram lappen og pennen.

- Sønnen min sa «Bruce, kan du skrive under fraværsmeldingen min?». Bruce svarte at han måtte lese den først, for det var slik han fikk problemer med sin første platekontrakt. Deretter sa Bruce at han håpet at fraværet ikke ville føre til problemer. Det var en utrolig kul opplevelse.

Etter møtet gikk far og sønn til skolen og banket på rektors kontor for å levere meldingen.

- Men jeg ga henne bare en kopi.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer