KREVER MYE KREFTER:  Aner du hvor mye krefter det tar å ha en i familien med kreft? spør artikkelforfatteren. Illustrasjonsbilde: NTB Scanpix
KREVER MYE KREFTER: Aner du hvor mye krefter det tar å ha en i familien med kreft? spør artikkelforfatteren. Illustrasjonsbilde: NTB ScanpixVis mer

Dette er til deg, kreft

Dumme kreft. Du som skaper frykt og angst i mange hjerter, familier og liv.

Meninger

Synes du det er rettferdig at du bare kan komme inn i noens liv og ødelegge det?

Tydeligvis! For uansett hvor jeg snur meg, så er det noen som sliter med kreft, noen som har tapt livet på grunn av deg, eller noen som vet om noen som har det tøft på grunn av deg.

HVORFOR?

Jeg er rett og slett drittlei av å se små barn med diagnosen kreft, eller voksne, eller folk uansett hvor gamle de er, slite med deg. Det er urettferdig. Som om folk ikke har nok i livet sitt før du kommer inn og ødelegger det.

Aner du hvor mye krefter det tar å ha en i familien med kreft?

Aner du hvor mye krefter du krever av dem med kreft?

Aner du hvor mye diskusjon du lager i samfunnet på grunn av at du er så hard å fjerne? At staten må velge mellom å bruke masse penger som bare MÅ brukes, eller ikke bruke dem og la folk dø?

Er det virkelig nødvendig?

Det er en selvfølge at folk med kreft og andre sykdommer generelt skal få lov å leve. Men når du er så jævlig og gjør slik at staten Norge ikke kan dele ut medisiner til folk som dør, da er det nok.

Noen overlever, noen blir friske, men du ødelegger tusenvis av menneskers liv hver dag ved at de får diagnosen.