«Mellom oss»

Dette er TV2s nye storsatsing

Relasjonsdrama med Agnes Kittelsen og Nicolai Cleve Broch kommer til høsten.

DANSK OG NORSK PAR: Lærke Winther, Johannes Nymark, Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen spiller i TV 2s dramasatsing «Mellom oss», som blir å se til høsten. Foto: Christian Geisnæs/ TV 2
DANSK OG NORSK PAR: Lærke Winther, Johannes Nymark, Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen spiller i TV 2s dramasatsing «Mellom oss», som blir å se til høsten. Foto: Christian Geisnæs/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En rekke store norske og danske skuespillere slår seg sammen i det som blir TV 2s store dramasatsing til høsten. Det melder kanalen selv i en pressemelding.

Serien heter «Mellom oss», og beskrives som et relasjonsdrama som setter fokus på det moderne parforholdet. Den får premiere på TV 2 og TV 2 Sumo i løpet av høsten 2019, og opptak pågår nå i København og Oslo.

Spiller par

De norske skuespillerne som fronter serien, er Agnes Kittilsen og Nicolai Cleve Broch, som spiller det «perfekte» paret Merete og Joachim.

Danske Lærke Winther og Johannes Nymark spiller det andre paret i serien.

Broch er kjent med å spille i store TV 2-serier, etter at han frontet serien «Frikjent» som gikk i to sesonger. Også Agnes Kittelsen har vært å se på kanalen tidligere, i en sentral rolle i tv-serien «Dag».

Utroskap og ekser

«Mellom oss» oppsto etter en idé av Nicolai Cleve Broch og produsent i Anagram Norge, Ole Marius Araldsen, skriver TV 2 i pressemeldingen.

Stikkord som en ekskjæreste, utroskap, uoppfylte drømmer, desperate graviditetsforsøk og karrierenedturer nevnes i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer