KOMMENTARER

Ukas utspill:

Dette er usunt valgflesk, Hoksrud

Bård Hoksrud vil bruke 100 milliarder oljekroner på billigere bilkjøring, men støtter også regjeringens forslag om å forby oljefondet å investere i Norge.

DOBBELTKOMMUNIKASJON: For å bøte på inntrykket forsøker Hoksrud seg på dobbeltkommunikasjon av klassisk merke. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DOBBELTKOMMUNIKASJON: For å bøte på inntrykket forsøker Hoksrud seg på dobbeltkommunikasjon av klassisk merke. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert

Bård Hoksrud er Fremskrittspartiets Ole Brumm. Ikke bare er han tidvis like uskyldig og barnlig - han vil også slikke i seg fra fellesskapets honningkrukke.I likhet med de fleste i Frp er Hoksrud en varm tilhenger av å svi av 100 milliarder kroner fra oljefondet på å slette all bompengegjeld. Ikke ved å omprioritere midlene fra dagens handlingsrom, men ved å hente dem ut fra fondet, for så å bruke dem. Det er økonomisk usunt valgflesk, som sier mye om hvor lavt ansvarlighet står i kurs i partiet.

For å bøte på inntrykket forsøker Hoksrud seg på dobbeltkommunikasjon av klassisk merke. Han vil bruke 100 mrd. på billigere bilkjøring, men støtter også regjeringens forslag om å forby oljefondet å investere i Norge.

Det skal altså både være forbudt for fondet å investere i Norge, samtidig som Hoksrud vil bruke masse penger i en ekstraordinær vending - i Norge. «Det er fullt mulig å få det til», sa Hoksrud til Klassekampen.

Tja, jo. En politikkens Lionel Messi kunne kanskje forsøkt å finte seg dit, ettersom Hoksrud ikke vil investere, men kjøpe fri gjeld for investeringer som er gjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer