Dette er verdens mest irriterende mann

«BING!»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Skuespiller Stephen Tobolowsky (57) har hatt en veldig suksessrik karriere i Hollywood. Riktignok uten særlig mange hovedroller — en blank isse og manglende hake er nok årsaken til det — men han har spilt i nærmere 200 filmer og tv-serier, og mange av dem er bra.

På teaterscenen har han tolket Ibsen og Tsjekhov til fantastiske kritikker.

Og overalt hvor Stephen Tobolowski ferdes er det folk som roper «bing!» etter ham. På butikken, på flyplassen, i svømmehallen. Når han skal bestille mat på restaurant. Overalt: «Bing, bing, bing!».

- Og vet du hva? Jeg gir fullstendig blaffen, jeg elsker det. Det er så mange i Hollywood som ikke huskes for noe. Jeg huskes for «bing», sier Tobolowsky til Dagbladet.no.

Basert på en tomsingBakgrunnen for de tilsynelatende uforståelige utbruddene fra folk som ser Tobolowski, er hans udødelige rolle i komiklassikeren «En ny dag truer » (1993).

I filmen spiller Bill Murray en livslei og hedonistisk værmelder, som blir fanget i en slags tidsfelle der han gjenopplever den samme dagen om igjen og om igjen. Sentralt i denne dagen står karakteren til Tobolowski — forsikringsselgeren Ned Ryerson. Ryerson er verdens mest irriterende mann, og det er han som sier «bing» hele tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer