- Dette er viktigere enn en sexy olashorts

Tone mer påkledd enn i de forrige videoene.

FÅTT KRITIKK TIDLIGERE: Tone Damli Aaberge er aktuell med med den nye musikkvideoen «Winner of a losing game». Dette bildet er tatt fra hennes tidligere video «Look Back. Foto: Grabs fra Youtube.
FÅTT KRITIKK TIDLIGERE: Tone Damli Aaberge er aktuell med med den nye musikkvideoen «Winner of a losing game». Dette bildet er tatt fra hennes tidligere video «Look Back. Foto: Grabs fra Youtube.Vis mer

(Dagbladet): Tone Damli Aaberge ga nylig ut singelen «Winner of a losing game». Det var opprinnelig ikke den låta som skulle ut først, men på grunn av «kluss i musikkvideovekslingene», ble denne sangen valgt.

I dag la Damli ut musikkvideoen til den nye låta på sin blogg.

Mye har skjedd på musikkvideo-fronten siden hun ga ut sitt første album, «Bliss» i 2005, sammen med videoen som viser Tone Damli fra en mer uskyldig side.

Massiv oppmerksomhet Da artisten ga ut musikkvideoen for «Look back» i januar i fjor, fikk den massiv oppmerksomhet på grunn av Tones sexy stilskifte.

Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg, og videoen ble blant annet kalt fordummende. Selv avblåste hun kritikken.

- Jeg syns det er gøy å utfordre meg selv. Det var ikke kjempeenkelt å spille inn en såpass lettkledd video, men jeg er stolt av meg selv som klarte det, sa artisten til Dagbladet den gang.

Viste mer hud Da Ibiza-musikkvideoen kom sommeren i fjor, viste den seg å være langt mer utfordrende enn den forrige. Denne ble også gjort sammen med den svenske artisten Eric Saade, hvor det i etterkant oppsto romanserykter mellom dem.

I videoen inneholder flere av scenene de to artistene i het omfavnelse eller Damli i bikini. Begge avkreftet at det var noe romanse på gang, og at forholdet bare var vennskapelig.

BRUDEKJOLE: I Tone Damlis nye musikkvideo har hun på seg denne «brudeaktige» hvite Leila Hafzi-kjolen, men filmens regissør sier at de ikke har tenkt at det skal være en brudekjole. Foto: Grab fra musikkvideo
BRUDEKJOLE: I Tone Damlis nye musikkvideo har hun på seg denne «brudeaktige» hvite Leila Hafzi-kjolen, men filmens regissør sier at de ikke har tenkt at det skal være en brudekjole. Foto: Grab fra musikkvideo Vis mer

Her kan du se musikkvideoen «Look back».

Her er musikkvideoen «Imagine».

Mer påkledd Det er Pål Laukli som har laget den nye videoen til «Winning of a losing game», og låten handler etter sigende om et samlivsbrudd.

I motsetning til de to foregående, har hun på seg mye mer klær.

Videoen åpner med at hun står i en hvit, kort kjole, hvor hun synger i et grøntområde.

- Det er tydelig å se at hun denne gangen har bestemt seg for at videoen skal handle om innhold. Det handler om viktigere ting denne gangen enn en sexy olashorts, sier musikk og trendekspert Per Sundnes.

Han mener timingen til Tone er perfekt.

- Kledelig stilskifte - Dette er delikat. Videoen gir henne kred, og innholdsmessig er den er sterk kontrast til de siste lettkledde videoene vi har sett. Tone tør å ta den helt ut, det gjør hun hver gang, sier Per Sundnes.

UTEN EN TRÅD: Tone Damli viste seg selv fra en svært sexy side i musikkvideoen til låta «Look Back». Her er artisten i en av scenene, tilsynelatende toppløs i badekaret. Foto: Alex Herron / Eccentric Music
UTEN EN TRÅD: Tone Damli viste seg selv fra en svært sexy side i musikkvideoen til låta «Look Back». Her er artisten i en av scenene, tilsynelatende toppløs i badekaret. Foto: Alex Herron / Eccentric Music Vis mer

Også pr-ekspert Karl-Fredrik Tangen på Markedshøyskolen synes stilskiftet til Tone Damli er kledelig.

- Hun har ikke påtrengende mye klær på seg, men det er jo i tråd med sjangeren. Det som er påtrengende, er at alle klærne er hvite. Her er det uskylden som iscenesettes. I en scene løper hun i en kjole som kan se ut som en brudekjole. Kan det være bruden som løper sin vei? Når den uskyldige løper, må skylda ligge et annet sted, sier Tangen.

Verken Tone Damli eller hennes manager David Eriksen vil kommentere den nye videoen.

MYE KROPP: Tone og Eric Saade under musikkvideoinnspillingen til «Imagine» på Ibiza. Foto: Backstage-video/ «God kveld Norge»
MYE KROPP: Tone og Eric Saade under musikkvideoinnspillingen til «Imagine» på Ibiza. Foto: Backstage-video/ «God kveld Norge» Vis mer