- Dette er viktigere enn en sexy olashorts

Tone mer påkledd enn i de forrige videoene.

FÅTT KRITIKK TIDLIGERE: Tone Damli Aaberge er aktuell med med den nye musikkvideoen «Winner of a losing game». Dette bildet er tatt fra hennes tidligere video «Look Back. Foto: Grabs fra Youtube.
FÅTT KRITIKK TIDLIGERE: Tone Damli Aaberge er aktuell med med den nye musikkvideoen «Winner of a losing game». Dette bildet er tatt fra hennes tidligere video «Look Back. Foto: Grabs fra Youtube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tone Damli Aaberge ga nylig ut singelen «Winner of a losing game». Det var opprinnelig ikke den låta som skulle ut først, men på grunn av «kluss i musikkvideovekslingene», ble denne sangen valgt.

I dag la Damli ut musikkvideoen til den nye låta på sin blogg.

Mye har skjedd på musikkvideo-fronten siden hun ga ut sitt første album, «Bliss» i 2005, sammen med videoen som viser Tone Damli fra en mer uskyldig side.

Massiv oppmerksomhet Da artisten ga ut musikkvideoen for «Look back» i januar i fjor, fikk den massiv oppmerksomhet på grunn av Tones sexy stilskifte.

Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg, og videoen ble blant annet kalt fordummende. Selv avblåste hun kritikken.

- Jeg syns det er gøy å utfordre meg selv. Det var ikke kjempeenkelt å spille inn en såpass lettkledd video, men jeg er stolt av meg selv som klarte det, sa artisten til Dagbladet den gang.

Viste mer hud Da Ibiza-musikkvideoen kom sommeren i fjor, viste den seg å være langt mer utfordrende enn den forrige. Denne ble også gjort sammen med den svenske artisten Eric Saade, hvor det i etterkant oppsto romanserykter mellom dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer