Dette får du se på NRK3

Vil kapre unge med kvalitetsserier fra HBO.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 3. september er NRKs nye TV-kanal, NRK3, på skjermen. NRK3 starter opp 3. september og vil dele sendeflate med den nye barnekanalen NRK Super, som starter opp 1. november. NRK3 retter seg mot et ungdommelig publikum og har sendetid fra klokka 19.00 hver kveld.

_|Tradisjonelt har NRKs TV-tilbud vært mindre attraktivt for folk mellom 15 og 40 år, og vi prøver å skreddersy innholdet litt mer for dem på denne kanalen. Vi legger vekt på at alle grupper i det norske samfunnet skal finne noe i NRKs tilbud sm interesserer dem, sier fungerende TV-sjef, Arne Helsingen, til Dagbladet.no.

Enerett på HBO-serier

De siste episodene av «Sopranos» skal ha førstegangsvisning på NRK3, skriver NRK.no i dag. Det samme vil flere nye, kritikerroste serier fra den samme amerikanske TV-produsenten, HBO.

Som Dagsavisen skrev lørdag, er NRK i sluttfasen med å inngå en ny distribusjonsavtale med selskapet, som i tillegg til «Sopranos» står bak serier som «Rome», «Six feet under», «Deadwood», «Sex og singelliv» og «Entourage». Avtalen vil gi NRK enerett blant norske gratiskanaler til å vise serier som blir lansert fra i høst og to år framover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer