- Dette går rett hjem, folkens

Semifinale i kveld klokka 21. Stella Mwangi er skråsikker på finaleplass.

DÜSSELDORF (Dagbladet): Om bare få timer synger Stella Mwangi seg til finalen i Eurovision Song Contest.

Både Dagbladets kommentator Anders Grønneberg og Stella selv er overbevist om at «Haba haba» blir blant de ti låtene som får flest stemmer, og som dermed kvalifiserer seg til den store kvelden på lørdag.

Vi følger semifinalen i livestudio i kveld. Bli med og diskutere bidragene her.

- Jeg finnes ikke nervøs. Magefølelsen bare danser. Det at vi har øvd hver dag beviser at vi vet hva vi driver med på den scenen der. Jeg føler jeg har gjort mitt beste, og det juryene velger nå får være opp til dem, sier Stella Mwangi.

• Les Dagbladets anmelder av alle låtene, inkludert svenskeslakten, her.

- Går rett hjem Da Dagbladet møtte boybandet Blue tidligere i dag, la heller ikke de skjul på at de tror Stella kommer lett videre. Gutta mener også hun kan bli en av de sterkeste konkurrentene i finalen på lørdag.

- Jeg tror hun kan ende opp som topp fem, og vi krysser fingrene for det. Men det avhenger selvsagt av hva som skjer på selve kvelden, sa Antony Costa til Dagbladet.

Stella Mwangi selv har følgende hilsen til fansen hjemme i Norge før den store kvelden i kveld:

- Dette går rett hjem folkens. Fortsett å sende god energi. Jeg håper jeg representerer Norge på en god måte, sier hun.

- Gruppeklem Hun har siden søndag skrevet dagbok for Dagbladet om livet i kulissene under Eurovision-sirkuset. Nå letter hun også på sløret med tanke på de aller siste forberedelsene hun og danserne går igjennom før de entrer scenen.

- Det er forskjellig fra gang til gang, men før generalprøven i går hadde vi gruppeklem og så sier jeg til meg selv at dette går bra, forteller Mwangi.

- Og dette går bra, det eneste jeg skal gjøre er jo å ha det gøy på scenen. Det blir finaleplass, sier Stella Mwangi.