Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette gikk Katie Melua glipp av

Bodøvinden avblåste Melua-konsert på utsiktsplass. Hun holder i stedet konsert i Nordlandshallen.

SPEKTAKULÆRT: Her spiller pianisten Leif Ove Ansnes på Keiservarden i 2006. Her skulle egentlig Katie Melua vært i dag. I stedet holder hun konsert i Nordlandshallen. Foto: Bjørn Erik Olsen
SPEKTAKULÆRT: Her spiller pianisten Leif Ove Ansnes på Keiservarden i 2006. Her skulle egentlig Katie Melua vært i dag. I stedet holder hun konsert i Nordlandshallen. Foto: Bjørn Erik Olsen Vis mer

(Dagbladet):I morgen åpnes Nordland Musikkfestuke, med noen endringer fra programmet. Festivalen skulle etter planen tjuvstarte med Katie Melua på spektakulære Keiservarden like utenfor Bodø sentrum.

Konserten er nå flyttet inn til Nordlandshallen.

Voldsom vind
Årsaken til at åpningen blir noe mindre spektakulær er den voldsomme vinden på Keiservarden på Rønvikfjellet.

- Jeg fikk bange anelser i 10.30-tiden, da fikk jeg telefon fra mannskaper på Keiservarden. Da jeg kom opp dit selv, skjønte jeg raskt at dette ikke kom til å gå, sier produksjonsleder i Musikkfestuka, Knut Perander, til Avisa Nordlands nettutgave.

Avisa skriver at det var like etter klokken 13.00 i dag ble det avgjort at konserten ble flyttet til hallen.

Katie Melua ville se toppen
Arrangørene har vært mye fram og tilbake på om det var forsvarlig å gjennomføre Katie Melua-konserten på utsiktsplassen, blant annet meldte de for to dager siden at det ble konsert på fjellet.

Hovedpersonen selv insisterte ifølge lokalavisa på å komme opp dit, selv etter at konserten ble flyttet.

- Selv om hun ikke fikk spille der, så ville hun opp for å se utsikten. Hun syntes det var helt fantastisk. Hun var kjempeimponert av Keiservarden, forteller arrangør Rolf Cato Raade til an.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling