Dette gjør «Farmen»-deltakerne ett år etter

Var den mest populære sesongen noensinne.

TIDENES MEST SETTE: Fjorårets deltakere i TV 2s suksessprogram engasjerte over 900 000 seere i snitt per episode. Dermed ble også dette den mest sette sesongen noensinne. Dagbladet har vært i kontakt med alle deltakerne om hva de gjør ett år etter innspilling, men har ikke lykkes å komme i kontakt med Bjørn Egil Mogenstad. Foto: TV 2
TIDENES MEST SETTE: Fjorårets deltakere i TV 2s suksessprogram engasjerte over 900 000 seere i snitt per episode. Dermed ble også dette den mest sette sesongen noensinne. Dagbladet har vært i kontakt med alle deltakerne om hva de gjør ett år etter innspilling, men har ikke lykkes å komme i kontakt med Bjørn Egil Mogenstad. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I fjor ble realityserien «Farmen» en megasuksess for TV 2, der deltakernes mange intriger og krangler engasjerte over 900 000 seere i snitt pr. episode.

Aldri før har så mange TV-seere samlet seg rundt skjermen for å følge livet på en «Farmen»-gård, og snart er det duket for nok en innspilling av programmet.

Én av deltakerne som fikk mye oppmerksomhet etter at han røyk ut fra Li Gård, er Daniel Godø (23).

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer