Dette gjør han i dag

Einar Gelius (60) har ikke vært redd for å tale kirken midt imot. Nå kommer han med bok om Jesus og Muhammed - og fortsetter å snakke om sex.

KRITISERER IGJEN: Einar Gelius er ute med ny bok om Jesus og Muhammed, og mener man må kunne peke på negative sider ved både kristendommen og islam. - At jeg har kjempet mot maktmisbruk og urett i kirken i alle disse åra, gjør at jeg reagerer på dette også i islam. Foto: Lars Eivind Bones
KRITISERER IGJEN: Einar Gelius er ute med ny bok om Jesus og Muhammed, og mener man må kunne peke på negative sider ved både kristendommen og islam. - At jeg har kjempet mot maktmisbruk og urett i kirken i alle disse åra, gjør at jeg reagerer på dette også i islam. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer