Tom Stiansen:

Dette gjør han under innspilling

Den som trodde at Tom Stiansen sitter og leser bøker, mens han venter på at deltakerne skal komme til mål i «71 grader nord», tar feil.

DEBUTERER: Vi har vært vant til å se ham som OL-utøver og de senere årene som programleder for «71 grader nord». Torsdag ble det kjent at Tom Stiansen skal lede OL-sendingene på TVNorge. Foto: TV Norge.
DEBUTERER: Vi har vært vant til å se ham som OL-utøver og de senere årene som programleder for «71 grader nord». Torsdag ble det kjent at Tom Stiansen skal lede OL-sendingene på TVNorge. Foto: TV Norge. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tom Stiansen er både tidligere alpinist, programleder i «71 grader nord» og kommende OL-programleder for Discovery.

Under innspillingene av «71 grader nord» holder Stiansen seg ofte i bakgrunnen mens deltakerne må slite seg gjennom konkurransene. Men han er en svært aktiv del av planleggingen og produksjonen av programmet. Han er med på å bestemme hva deltakerne skal gjøre, og konkurrerer også mot deltakerne underveis.

- Ikke «adrenalinjunkie»

Stiansen forteller til Dagbladet at han tester de samme utfordringene som deltakerne skal gjennom.

- Når vi rigger noe heftig, så skal jeg lage promo. Derfor må jeg opp i ringen å teste de kule stuntene. Det er kjempegøy, det er noe mange folk har lyst til å prøve, sier Stiansen.

Han forteller at det likevel ikke er så viktig for ham å teste utfordringene, men at produksjonen ofte ønsker at han gjør det.

- Jeg er ikke noen høyde eller adrenalinjunkie i det hele tatt. Jeg gjør det mest for produksjonen sin del.

I de siste åra har Stiansen også konkurrert mot deltakerne.

- Det er veldig gøy, og da vet jeg ingenting om hva som skal skje, sier Stiansen. Han mener konkurransen gjør at han får flere av de samme opplevelsene som deltakerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer