Dette hadde du ikke ventet fra Lagerfeld

Blir DJ i «GTA IV».

(Dagbladet.no): Det er ikke mange dagene til «Grand Theft Auto IV» er å finne i butikkhyllene.

Et av høydepunktene ved spillserien har alltid vært å kjøre rundt i de åpne byene, akkompagnert av nøye utvalgte låter på diverse radiokanaler.

Slik vil det, ikke overraskende, også være i «GTA IV». Men noe mer overraskende er hvem utvikler Rockstar har fått med på laget som radio-platesnurrer:

Den verdensberømte klesdesigneren Karl Lagerfeld skal presentere låter på en av spillets radiokanaler, hovedsakelig elektronika og dance han selv har plukket ut, melder Woman\'s Wear Daily (registrering kreves, via NY Mag).

Mellom låtene skal designeren også småprate og kommentere, noe som kan bli interessant. Han beskriver selv «Grand Theft Auto» som «spill av vår tid», og sier videre til WWD at disse «har forandret verden».

- De hadde skrevet en politisk ukorrekt dialog. Jeg elsket det, spesielt i disse tider der alle skal være så politisk korrekte når de snakker, sier Lagerfeld om løpet Rockstar har lagt opp for ham.

Det ble nylig kjent at designeren har ansatt en egen «iPod-barnevakt» som har som eneste jobb å fylle opp de over 100 iPodene designeren eier og bruker. Lagerfeld selv mener at han er skikket til jobben som «GTA»-DJ.

- Musikk er en del av moteindustrien også. Ved hjelp av den berømte lydstylisten Michel Gaubert har jeg dannet meg et godt bilde av hva som foregår, sier han til WWD.

Selv spiller ikke Lagerfeld så mange spill.

- Jeg foretrekker å være i et dataspill i stedet for å spille det. Jeg ville elsket å være en veldig slem, politisk ukorrekt person, sier han.

«Grand Theft Auto IV» slippes på Xbox 360 og PlayStation 3 den 29. april.