Dette hadde du ikke ventet fra Lagerfeld

Blir DJ i «GTA IV».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er ikke mange dagene til «Grand Theft Auto IV» er å finne i butikkhyllene.

Et av høydepunktene ved spillserien har alltid vært å kjøre rundt i de åpne byene, akkompagnert av nøye utvalgte låter på diverse radiokanaler.

Slik vil det, ikke overraskende, også være i «GTA IV». Men noe mer overraskende er hvem utvikler Rockstar har fått med på laget som radio-platesnurrer:

Den verdensberømte klesdesigneren Karl Lagerfeld skal presentere låter på en av spillets radiokanaler, hovedsakelig elektronika og dance han selv har plukket ut, melder Woman\'s Wear Daily (registrering kreves, via NY Mag).

Mellom låtene skal designeren også småprate og kommentere, noe som kan bli interessant. Han beskriver selv «Grand Theft Auto» som «spill av vår tid», og sier videre til WWD at disse «har forandret verden».

- De hadde skrevet en politisk ukorrekt dialog. Jeg elsket det, spesielt i disse tider der alle skal være så politisk korrekte når de snakker, sier Lagerfeld om løpet Rockstar har lagt opp for ham.

Det ble nylig kjent at designeren har ansatt en egen «iPod-barnevakt» som har som eneste jobb å fylle opp de over 100 iPodene designeren eier og bruker. Lagerfeld selv mener at han er skikket til jobben som «GTA»-DJ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer