Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Strømmetips uke 12

Dette kan du strømme på Netflix denne helga

Standup, superhelter og psykoer.

THE FLASH: Kvikk type.
THE FLASH: Kvikk type. Vis mer

«THE FLASH» – Netflix

«Riverdale» er i godt selskap på The CW, kanalen som er en av få som har greid å knekke superheltkoden på tv-skjermen. Mens DC-tegneseriene har slitt med sine spillefilmadapsjoner har de hatt mer hell med serien om «The Flash», verdens raskeste rasking. Serien er en spinoff av den underholdende «Arrow». Sjekk også ut «Supergirl» på HBO, som faktisk klarer å gjøre Supermanns kusine i miniskjørt til et feministikon.

«DAVE CHAPELLE –STANDUP SPECIALS» – Netflix

DAVE CHAPELLE: Kvikk type 2.
DAVE CHAPELLE: Kvikk type 2. Vis mer

Humor-orkanen Dave Chapelle er denne uken tilbake etter lang tids fravær med ikke bare ett, men to standup-show på Netflix. Når Chapelle fyrer på alle sylindre knyter det seg i magen, ikke bare fordi det er hysterisk morsomt, men fordi det, som all god humor, gjør vondt. Og det verste av alt er at han får det til å se enkelt ut.

«BATES MOTEL» – Netflix

BATES MOTEL: Kontinental frokost og menneskeutstopping inkludert.
BATES MOTEL: Kontinental frokost og menneskeutstopping inkludert. Vis mer

Med fare for å spoile den 57 år gamle «Psycho»: Norman Bates var skikkelig, skikkelig sprø. Og hadde et mildt sagt spesielt forhold til moren sin. Denne serien forteller hvordan han ble sånn, da han i tenårene flyttet til Oregon med moren Norma for å starte motell. Fenomenale Vera Farmiga («The Departed») og Freddie Highmore («Finding Neverland») spiller mor og sønn Bates.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media