Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette koster TV-tittinga deg per år - og slik kan du spare penger

Vi har aldri brukt mer penger på skjermunderholdning, og aldri hatt et større tilbud. Med utallige pakker og muligheter, er det ikke enkelt å holde oversikt over prisene.

FLERE PÅ SKJERM: Det er kanskje blitt hverdagen for mange. Flere sitter med hver sin skjerm, og med nye strømmetjenester gir det et større tilbud enn noen gang for hele familien. Det koster. Foto: Maskot
FLERE PÅ SKJERM: Det er kanskje blitt hverdagen for mange. Flere sitter med hver sin skjerm, og med nye strømmetjenester gir det et større tilbud enn noen gang for hele familien. Det koster. Foto: Maskot Vis mer

Aldri før har tilbudet på underholdning vært større, og det er en jungel av ulike TV-pakker og strømmetjenester som vil lokke deg til skjermen.

Har du egentlig kontroll over hvor mye penger du bruker på å få TV-kanaler, filmer, TV-serier og sport inn i stua - på TV-en, Ipaden eller datamaskinen?

- Vi har aldri brukt med penger på levende bilder via TV og internett. Tilbudet har heller aldri vært større, men sammenliknet med før digital-TV, er det en markant større utgift for husholdningene, sier Salve Jortveit i analysebyrået TNS Gallup, som står bak rapporten «Husholdningens medieutgifter».

Lett tusen kroner måneden

Dagbladet har undersøkt prisene på en rekke bredbånd, TV-pakker og strømmetjenester. Vi har i tillegg sett på noen av de billigste og dyreste alternativene og hvilke prisforskjell det kan bety for deg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?