FLERE PÅ SKJERM: Det er kanskje blitt hverdagen for mange. Flere sitter med hver sin skjerm, og med nye strømmetjenester gir det et større tilbud enn noen gang for hele familien. Det koster. Foto: Maskot
FLERE PÅ SKJERM: Det er kanskje blitt hverdagen for mange. Flere sitter med hver sin skjerm, og med nye strømmetjenester gir det et større tilbud enn noen gang for hele familien. Det koster. Foto: MaskotVis mer

Dette koster TV-tittinga deg per år - og slik kan du spare penger

Vi har aldri brukt mer penger på skjermunderholdning, og aldri hatt et større tilbud. Med utallige pakker og muligheter, er det ikke enkelt å holde oversikt over prisene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Aldri før har tilbudet på underholdning vært større, og det er en jungel av ulike TV-pakker og strømmetjenester som vil lokke deg til skjermen.

Har du egentlig kontroll over hvor mye penger du bruker på å få TV-kanaler, filmer, TV-serier og sport inn i stua - på TV-en, Ipaden eller datamaskinen?

- Vi har aldri brukt med penger på levende bilder via TV og internett. Tilbudet har heller aldri vært større, men sammenliknet med før digital-TV, er det en markant større utgift for husholdningene, sier Salve Jortveit i analysebyrået TNS Gallup, som står bak rapporten «Husholdningens medieutgifter».

Lett tusen kroner måneden

Dagbladet har undersøkt prisene på en rekke bredbånd, TV-pakker og strømmetjenester. Vi har i tillegg sett på noen av de billigste og dyreste alternativene og hvilke prisforskjell det kan bety for deg.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn