Dette kulehullet var ment for Rick Ross

Rapperen unnslapp skytedrama, men kræsjet Rolls-Roycen.

(Dagbladet): Rapperen Rick Ross slapp unna uten skader da han ble forsøkt skutt i Ft. Lauderdale i Florida i dag.

Ross hadde feiret sin egen 37-årsdag på en nattklubb og var på vei bort da en annen bil kjørte opp på siden av hiphop-stjernas standsmessige Rolls-Royce og avfyrte en rekke skudd mot den, skriver TMZ basert på politikilder.

Skyteepisoden fant sted tidlig mandag morgen, lokal tid, og Ross hadde sin kjæreste Shateria L. Moragne-el med seg i bilen. Ingen av skuddene traff rapperens bil, men en rekke bygninger i nærheten fikk kulehull - deriblant en restaurant.

- Det hørtes ut som et automatvåpen, sier et ikke navngitt vitne til episoden til den lokale radiostasjonen Local10.

- Det var ni eller ti skudd, og hørtes ut som en AK-47 eller en kraftig rifle, sier den lokale beboeren George Mazicki til radiostasjonen.

Ross - som egentlig heter William L. Roberts, krasjet deretter Rolls-Roycen i en bygning i sitt forsøk på å komme unna. Politiet opplyser til TMZ at ingen er pågrepet etter skyteepisoden, men at den nå etterforskes.

Ytterligere en kilde sier til Local10 at både Ross og Moragne-el var tydelig preget av episoden da de ble avhørt av politiet umiddelbart etter kræsjet.

Rick Ross ga i fjor ut sitt femte album, «God Forgives, I Don't». Han ble samme år kåret til «Hottest MCs in the Game» av MTV. Ross, som jobbet som fengselsbetjent i Florida før han slo gjennom som artist, har selv vært arrestert for våpenbesittelse.

SKYTEDRAMA: Kulehullene i tilstøtende bygninger vitner om skytedramaet på Las Olas Boulevard i Ft. Lauderdale mandag. Alle foto: Stella Pictures
TRUFFET: En restaurant var blant etablissementene som fikk kulehull. Alle foto: Stella Pictures
KOLLIDERTE: Her fjernes rapperens Rolls-Royce fra åstedet. Alle foto: Stella Pictures
UNNSLAPP: Både Rick Ross og kjæresten unnslapp uten skader. Foto: Stella Pictures
UNNSLAPP: Både Rick Ross og kjæresten unnslapp uten skader. Foto: Stella Pictures Vis mer