Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette kunne ha blitt «Mr. Big»

Serieskaperen røper at han hadde andre skuespillere i tankene for «Sex and the City».

MULIG MR.BIG:  Alec Baldwin kunne ha fått rollen som Mr. Big i «Sex and the City». Foto:  Splash News / Scanpix
MULIG MR.BIG: Alec Baldwin kunne ha fått rollen som Mr. Big i «Sex and the City». Foto: Splash News / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Romansen mellom Carrie Bradshaw og hennes mystiske «Mr. Big» er et av de bærende elementene i den populære HBO-serien «Sex and the City».

Millioner fulgte med på det turbulente forholdet som ble spilt av Sarah Jessica Parker og Chris Noth gjennom seriens seks sesonger og to filmer.

Ville ha Alec Baldwin Men nå viser det seg at serieskaperen hadde en helt annen skuespiller i tankene da han lagde rollen til Carries av og på-kjæreste, John James «Mr. Big» Preston.

- Jeg tenkte på Alec Baldwin som Big i starten. Jeg så ikke på «Law and Order», men jeg møtte Chris Noth, og jeg synes han var perfekt, sier Darren Star, mannen bak serien til Entertainment Weekly.

Aidan skulle spille «Aidan» I løpet av «Sex and the City»-serien går Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker, og Mr. Big fra hverandre en rekke ganger før de til slutt finner kjærligheten og gifter seg i den første filmen.

Men før de to finner sammen, blir «Aidan» en av Carrie Bradshaws andre viktigste kjærester.

 KJENT PAR:  Sarah Jessica Parker og Chris Noth har spiller et av tv-historiens mest legendariske par i «Sex and the City». Foto: AP Photo/Kevork Djansezian
KJENT PAR: Sarah Jessica Parker og Chris Noth har spiller et av tv-historiens mest legendariske par i «Sex and the City». Foto: AP Photo/Kevork Djansezian Vis mer

Darren Star forteller i intervjuet at han også at hadde en annen skuespiller i tankene til denne rollen.

- Vi tenkte i utgangspunktet på Aidan Quinn som Aidan, men jeg tror han ikke var tilgjengelig, forteller Star og legger til at han elsket John Corbett fra tv-serien «Northern Exposure», og valget falt derfor på Corbett.

- Men vi holdt «Aidan» fordi vi elsket navnet.

Kaller Carrie en hore Chris North har hatt store roller i TV-serier som «Law and Order» og «The Good Wife», men er først og fremst kjent som rollen som Mr. Big i «Sex og singelliv».

Mange har reagert på Carrie og Bigs av og på forhold, og flere har kritisert måten Big behandler Carrie på i serien. Men i et stort intervju med australske News.com har Noth tidligere både forsvart sin rollefigur sin, og slengt med leppa mot Carrie.

TILFELDIG:  John Corbett og Chris Noth spiller de viktigste kjærestene til Carrie Bradshaw i «Sex and the City». Men det var tilfeldig at akkurat disse to fikk rollene. Foto: Jeff Grossman/WENN.com
TILFELDIG: John Corbett og Chris Noth spiller de viktigste kjærestene til Carrie Bradshaw i «Sex and the City». Men det var tilfeldig at akkurat disse to fikk rollene. Foto: Jeff Grossman/WENN.com Vis mer

- Det var Carrie som prøvde å late som om han var en annen. Han var alltid ærlig om seg selv, og bedro henne aldri. Forholdet deres funket ganske enkelt ikke. Han gikk hen og giftet seg, og hun ... hvor mange kjærester hadde hun, egentlig? Hun var slik ei hore! sier han og ler.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart