Dette kunne vært bra Wii-golf

«Pangya! Golf With Style».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PÅ ØYA PANGYA handler alt om golf. Bisarr golf. Golf som spilles med eksplosive baller, caddies som flyr på kosteskaft og alt fra paraply til sugekopp som golfkølle.

Ved første øyekast ser det ut som et lekent spill som ikke tar seg selv så alvorlig, men under den barnslige fasaden skjuler det seg en avansert golfsimulator som setter både evner og tålmodighet på prøve.

I UTGANGSPUNKTET spilles «Pangya» med Wii-kontrollen holdt som en golfkølle, og man svinger den som i ekte golf. Dette tar lang tid å lære seg, og selv når du har mestret det ultimate skuddet føles skuddene ofte veldig tilfeldige.

Heldigvis finnes det en knappe-modus som gjør at du slipper å svinge - og denne er dessverre også mye mer effektiv mot dine virtuelle motstandere.

For en nybegynner i golf kan disse motstanderne fortone seg som pinlig vanskelige, noe som gjør at du fort opp ender i knappe-modus. Med det mister også spillet den ene funksjonen som gjør at det ble laget for Wii.

DETTE ER IKKE så ille, hadde det ikke vært for at «Pangya» er basert på det gratis onlinespillet «Albatross 18». «Pangya» har ironisk nok ingen muligheter for onlinespilling mot andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer