Dette må du få med deg på Øya

Dagbladets musikkanmeldere gir deg sine råd.

INGEN PARAPLY, TAKK:   Når Susanne Sundfør opptrer på Øyafestivalen lørdag, er det meldt regn. Men paraplyer er ikke lov, så ta på det riktige klær. Eller er det meldt supervær onsdag, torsdag og fredag. Foto: ANDERS GRØNNEBERG
INGEN PARAPLY, TAKK: Når Susanne Sundfør opptrer på Øyafestivalen lørdag, er det meldt regn. Men paraplyer er ikke lov, så ta på det riktige klær. Eller er det meldt supervær onsdag, torsdag og fredag. Foto: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 17. Øyafestivalen er i gang. Om ikke de største headlinerne er på plass i år, viser været seg fra sitt aller beste.

Dagbladets anmeldere gleder seg og har store forventninger til en rekke av årets konserter.

Smalt og stort - Etter en meget vellykket Øyafestival på Tøyen i fjor, ser jeg virkelig fram til årets begivenhet. Øya kan ikke skilte med de aller største og meste opplagte headlinerne, men har mange kule artister som er for smale til virkelig å være store, sier Dagbladets musikkjournalist Sandeep Singh.

Han mener at rapen er spesielt godt ivaretatt på årets festival.

- Rap-repertoaret er spennende. Indierocken er, som alltid, godt og kvalitetsmessig representert på Øya. Gamlisfaktoren er noe større enn vanlig. Beck og Thåström er navn vi kanskje mer forbinder mer med Norwegian Wood i dag - artister for folk rundt 40, sier Singh.

Onsdag: Dagbladets musikkredaksjon har gått gjennom konsertprogrammet og kommer med sine anbefalinger. Dette må du få med deg:

• Anneli Drecker, et norsk elektronika og popikon.• At The Gates, melodisk death metal fra Sverige.• Moodymann, en Detroit-basert houselegende det forventes mye av.• CHIC feat. Nile Rodgers, disco'n'pop sammen med en legendarisk produsent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer