Dette må du se på TV i kveld

Gullrekka fra Dagbladet FREDAG.

Whitest Kids-TV: Sprengte hoder, spikerpistol og jukseblod på NRK3.
Whitest Kids-TV: Sprengte hoder, spikerpistol og jukseblod på NRK3. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||For noen av oss er fredagskvelden forbeholdt sofasitting og tv-titting. Her gir Dagbladet FREDAG deg kveldens gullrekke.

Planlegg tv-kvelden din på Se.no

19.00 «Love Liza» Silver

Om du er av dem som liker å begynne TV-kvelden på bunnen og så gradvis klatre oppover er dette dramaet fra 2002 en fin og vond start. Her tar Liza, kona til Wilson (Philip Seymour Hoffman), selvmord og levner et selvmordsbrev som han ikke klarer å lese. I stedet begynner han å sniffe bensin mens Lizas mor (Kathy Bates) til stadighet kommer på uønskede svigersbesøk. Trist og smått patetisk, altså en perfekt film for fans av herr Hoffman.Sjekk ut alle kveldens filmer med terningkast på Se.no21.00 «Whitest Kids-TV» NRK3Få komishow gjør hyppigere bruk av jukseblod enn dette, det er alltid et hode som sprenges eller en spikerpistol som skal testes. Festlig! Men likevel, å følge med på Whitest Kids U Know ligner litt på å følge Fanthomas. Man er usikker på om det faktisk er morsomt, men fortsetter å se for alle tilfellers skyld. «Det har potensiale», er drivkraften bak at man fortsatt blir sittende. Vitsene går stort sett hardt i tverrliggeren før de spretter vekk, men det holder håpet oppe. «Oi! Den satt nesten. Dere har den neste gang!». Men er det nå egentlig særlig gøy å se unger som ikke er ens egne lære å sykle?Se seriesiden til «Whitest Kids-TV»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer