Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette må du se på TV i kveld

Gullrekka fra Dagbladet FREDAG.

Whitest Kids-TV: Sprengte hoder, spikerpistol og jukseblod på NRK3.
Whitest Kids-TV: Sprengte hoder, spikerpistol og jukseblod på NRK3. Vis mer

|||For noen av oss er fredagskvelden forbeholdt sofasitting og tv-titting. Her gir Dagbladet FREDAG deg kveldens gullrekke.

Planlegg tv-kvelden din på Se.no

19.00 «Love Liza» Silver

Om du er av dem som liker å begynne TV-kvelden på bunnen og så gradvis klatre oppover er dette dramaet fra 2002 en fin og vond start. Her tar Liza, kona til Wilson (Philip Seymour Hoffman), selvmord og levner et selvmordsbrev som han ikke klarer å lese. I stedet begynner han å sniffe bensin mens Lizas mor (Kathy Bates) til stadighet kommer på uønskede svigersbesøk. Trist og smått patetisk, altså en perfekt film for fans av herr Hoffman.
Sjekk ut alle kveldens filmer med terningkast på Se.no

21.00 «Whitest Kids-TV» NRK3

Få komishow gjør hyppigere bruk av jukseblod enn dette, det er alltid et hode som sprenges eller en spikerpistol som skal testes. Festlig! Men likevel, å følge med på Whitest Kids U Know ligner litt på å følge Fanthomas. Man er usikker på om det faktisk er morsomt, men fortsetter å se for alle tilfellers skyld. «Det har potensiale», er drivkraften bak at man fortsatt blir sittende. Vitsene går stort sett hardt i tverrliggeren før de spretter vekk, men det holder håpet oppe. «Oi! Den satt nesten. Dere har den neste gang!». Men er det nå egentlig særlig gøy å se unger som ikke er ens egne lære å sykle?
Se seriesiden til «Whitest Kids-TV»

21.25 «Heroes» NRK3

Våre venner over Atlanteren har mye å glede seg over for tida. Sist mandag startet sesong 4 av superheltserien «Heroes», og blant de nye ansiktene finner vi Robert Knepper (T-Bag fra «Prison Break») som ny skurkelurk. Mot slutten av «Prison Break» var han det eneste lyspunktet, så det skal bli rafft å se om han klarer å skape seg nok en vi-elsker-å-hate-karakter denne høsten. Det vil si, rafft om man holder til i USA. På norske skjermer ligger nemlig serien en hel sesong i bakleksa. Skjerpings, NRK3!
Se seriesiden til «Heroes»

22.34 «Roast» Kanal 5 Sverige


Roasting er å feire en person ved å utsette dem for vennlig mobbing, noe svenske komikere gjør til en sport i dette showet. Forleden fikk jyplingen Björn Gustafsson på pukkelen av Magnus Betnér fordi han trodde det var humor å lage tulleansikt og mime til Haddaway. I kveld er det Killinggäng-stjernen Robert Gustafsson som skal grilles hardt av komikollegene for ting som alderen sin og DVD-samlinga.

Denne teksten er hentet fra dagens utgave av Dagbladet FREDAG.

Se.no: Her finner du alt du trenger til TV-helga.
Se.no: Her finner du alt du trenger til TV-helga. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling