Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette må du se på TV i kveld

Skrekk, selvantenning og Sigmund Freud. Få med deg Dagbladet FREDAGs gullrekke.

||| Se.no: Alt om TV-kvelden

17.00 «Menneskelig selvantennelse - myte eller virkelighet?» Viasat Explorer

Få dødsårsaker er mer bisarre enn spontan selvantennelse. Mange betviler at fenomenet i det hele tatt er reelt, men Iron Maiden-vokalist Bruce Dickinson (!) er fast bestemt på å bevise at ting som statisk elektrisitet og fjerteulykker virkelig kan få folk til å brenne opp fra innsiden. Det verste med å dø på denne måten (rent bortsett fra den ubeskrivelige smerten) må være alle de dårlige vitsene folk forteller om deg i ettertid, når de har fått sorgen og sjokket på avstand. Hørt på gravølet: «Han hadde en indre glød!» Spredt fnising. «Ja! Synd og skam at han ikke ble kåra til årets ildsjel i lokalavisa.» Full skoggerlatter.

Hva ser du på nå? Fortell på Se.no!

19.00 «Sigmund Freud» Viasat History

Om du lenge har gått rundt med en uforklarlig trang til å drepe din far og ligge med din mor, vil du muligens kunne lære noe nytt om deg selv i denne biografien om en av tidenes mest kjente tenkere.

21.00 «Rovdyr» TV2 Filmkanalen

Norsk skrekkfilmblod lander i naturen, rødt på grønt, alltid. Dermed er det på tide å avskoge vår mor Norge, å gjøre hennes skjød ufruktbar. Vi må hugge hvert tre, brenne hver grønne lille plante, slakte alle dyr og male deres hjem sorte med asfalt. Med alle disse gratisrekvisittene fjernet vil Filmfondet omsider tvinges til å støtte en kreativ idé som ikke på død og liv må kombinere skrekk med hjemlige naturopplevelser. Greit nok at det er billige locations, men det får da være måte på. Når det er sagt inneholder skogskrekken Rovdyr likevel noen fine splætt, med Sunn Norsk Ungdom som jaget vilt og innavlede bygdetullinger i skurkerollen.
Sjekk ut alle kveldens filmer med terningkast på Se.no.

22.20 «Showman» TV2 Zebra

Gladgutten Håvard Lilleheie er tilbake med nok en sesong av «se så politisk ukorrekt jeg er!», men har i følge vaskeseddelen blitt mer voksen og ansvarlig. Om dette innebærer at talkshowet hans ikke lenger betaler neste måneds husleie for finanskriserammede glamourmodeller er foreløpig uvisst, men han skal i hvert fall stille flere seriøse spørsmål enn før.
Se seriesiden til Showman.

Denne teksten er hentet fra dagens utgave av Dagbladet FREDAG.

Gullrekka: Hentet fra dagens Dagbladet FREDAG.
Gullrekka: Hentet fra dagens Dagbladet FREDAG. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling