Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette mener Dagbladet om deltakerne

Vurdert av Anders Grønneberg (før stemmene ble talt opp).

Inga Merethe Fjerdingstad (16)

«Reflection» (Christina Aguilera)

Inga Merethe er mer sjarmerende enn dyktig og talentfull. Christina Aguilera har en langt mer fullendt stemme, og en sammenlikning en uunngålig. Det er søtt og fint, men aldri imponerende.

Kent Skorstad (20)
«Real To Me» (Brian McFadden)

Hvis Kent har det som skal til, så er jeg både døv og blind. Hadde stemmen matchet utseendet og stilen, hadde finaleplassen vært sikret. Han har kraft istemmen, men ingen imponerende glans.

Charlotte Gundersen (19)  
«Ain\'t No Sunshine» (Bill Withers)

Ikke så galt dette, Charlotte. Du ser flott ut, tør å vise deg fram og stråler innenfra. En annerledes og litt uventet versjon av en fantastisk låt. Jeg tror du har mer inne. Du forsvarer en finaleplass.

Patrick Sagen (18)
«Desperado» (Eagles)

Patrick har en kontrollert og sterk stemme. Han går ut, byr på hele seg og leverer varene. Er trygg og vinner på det. Han er også passe tilbakelent, men kan nok skinne mer. Holder neppe til finalen.

Katrine Vatle (26)
«Have I Told You Lately» (Rod Stewart)

Mas mas mas, over hele linja , for å sitere DumDum Boys. Katrine har mer stemmekraft enn stemmeprakt. Jeg klarer ikke den skrikende intensiteten. Hva med å holde igjen? Men det er for seint.

Christine Valencia Kjøsnes (22)
«A Voice Within» (Christina Aguilera)

Christine byr på en var, varm og lun framførelse. Hun kan det med å leve seg inn i sangen, men jeg føler at hun ikke hadde helt kontroll. Hun mangler teknikk, men har mye å formidle. Du kan bedre. Nervøs?

Lasse Sars Uppman (21)

«The Reason» (Hoobastank)

En av favorittene, men Lasse svarer ikke til forventningene. Ingen tvil om at han synger bra, men han klarer bedre enn han gjorde i går. Han kontrollerer for mye, og påfører stemmen en vibrasjon jeg ikke liker.

Henriette Helgeland Tangen (20)
«Natural Woman» (Aretha Franklin)

Mer ordinært enn fullkomment, men det er noe med Henriette som sjarmerer. Til tross for sine helt klare begrensninger, har hun et vinnende vesen og god formidlingsevne. Tror at det er mye mer å hente her.

Alejandro Fuentes (17)

«This Year\'s Love» (David Grey)

Kveldens beste vokalist. Alejandro har stemme med lang holdbarhet. Synd å si det, men han parkerer de fleste av sine konkurrenter. Viser klasse. Laidback og gjort med forståelse. Du må til finalen.

Mari Vestbø (17)
«Laura» (Scissor Sisters)

Kveldens beste totalpakke. Mari har en eggende, dynamisk stemme med karakter. Det er friskt og frodig, og det er mer å hente. I tillegg slipper hun seg løs og viser sant artisteri. Du må til finalen.