Dette mener Dagbladet

Håkon Njøten (18) «Hjemmefra» (Sigvart Dagsland)

Sensuelt og forførende. Mer forførende enn originalen. Sting-aktig. Ikke teknisk fullkomment, men det liker jeg. Egenart og glimt.

Susanne Nordbøe (17) «Me to går alltid aleina« (Mods)

Får Mods/Morten Abel-sangen til å framstå som en «Norsktopp»-låt - en virkelig bra en. Et riktig valg, og flott utført. En trygg artist som har en god stemme.

Margaret Berger (18) «Splitter pine» (DumDum Boys)

At hun tør: Min favoritt-«Idol»-dame gyver løs på mitt favorittband. Tøft, men hun mangler litt baller. Anstendig resultat, litt for anstendig.

Maren Flotve Birkeland (18) «Tir Na Noir» (Vamp)

Avbalansert, trygg og tilbakelent. Hun senker garden og fyller lungene. Viser ro, god sangstemme og en ny side, men jeg savner mer dynamikk. Et bra låtvalg.

Øystein Grønnevik (25) «Gutta» (Jokke & Valentinerne)

Flinkere, men ikke råere, enn Jokke til å synge. Han kommer ikke nær nok låta. Det blir litt for kontrollert, selv om han prøver å slippe seg. Råd: Gi mer faen.

Kjartan Salvesen (27) «Bare i nått» (Mods)

Har passe løs snipp, men mangler signaturen Morten Abel gir sine låter. Ikke noe publikumsfrieri, og egenarten uteblir. Ingen feil, men overrasker ikke.

Maria Haukaas Storeng (24) «Har en drøm» (Jørn Hoel) Tør å ta i, har god stemme og skal ha betalt for det. Hvis målet er å komme seg tørrskodd hjem, så lykkes hun. En smørsang trenger ikke mer fett - den trenger kli.

Sandra Lyng Haugen (16) «Mysteriet deg» (Bjørn Eidsvåg)

En sped versjon med svak stemme. Låta framstår noe flat. Virker som hun ikke tør å trøkke til i frykt for å skjære ut. Yndig, jeg smelter. Begrenset talent - foreløpig.

Trung Toan Tong (16) «Ville fugla flyg» (D.D.E.)

Synger pent. Synger fint. Kommer helskinnet gjennom låta - altfor helskinnet. Jeg savner en tre dagers skjeggvekst på stemmebåndet. Kjedelig versjon. Anonym stemme.