Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette mener Dagbladet

Vurdert av Anders Grønneberg før stemmene ble talt opp.

Cindy Hovde (18)

«A Moment Like This» (Kelly Clarkson)

Cindy tør å utfordre sitt talent med en krevende låt. Hun lykkes ikke helt, men har en stemme som rommer følelser og jenta gjør en god figur.

Du fortjener å komme til finalen.

Kristoffer Johannessen (22)

«Go the Distance» (Michael Bolton)

Kristoffer har bra vokalkontroll. Både stemmen og hans vesen er behagelig. Dessverre blir det litt skjærende når han trøkker til. Kunne også strålt mer i tv-ruta.

Carina O. Olsen (16)

«You Might Need Somebody» (Shola Ama)

En forferdelig gla\'kristen versjon av en ellers flott soullåt. Versjonen ble bare helt harry, det samme gjorde framførelsen. Tamt og flatt. Har lite i en semifinale å gjøre.

Erik Auklend (16)

«I Believe I Can Fly» (R. Kelly)

Erik er en helt ordinær håndverker et par hakk over alle oss som synger i badet. Han har stemmebånd pakket inn i bomull. Sjarmerende, men altfor kjedelig.

Mari Elisabeth Sandberg (21)

«Crawling Up a Hill» (Katie Melua)

Mari har et bra blikk, hun flørter med kamera og gir et visuelt veldig bra inntrykk. Synd ikke vokalprestasjonen er like bra. Åpenbare begrensninger, men morsom låt.

Kine Jeanette Hanssen (18)

«Don`t Speak» (No Doubt)

Kveldens skarpeste og mest skjærende stemme. Hun treffer tonene, men det hadde vært morsommere om hun ikke hadde gjort det. Kine er vakker, kan kommer ikke gjennom tv-ruta.

Knut Marius Djupvik (16)

«Everything I Do» (Bryan Adams)

Denne sjarmerende guttungen har bøtter av talent. Knut Marius har også kraft, trygghet og en Jan Werner i stemmen. Likevel blir det kjedelig og tv-appellen for svak.

Malin Pettersen (16)

«Closest Thing to Crazy» (Katie Melua)

Kveldens helt klart beste vokalist. Malin har karakkter, ikke bare i stemmen - men også som artist. Vokalen er både myk og distinkt briljant. Du skal videre.

Haji Saleem (21)

«End Of The Road» (Boyz II Men)

Haji er croonerkul og leverer en bra artistpakke i boyband-land. Men hvorfor så nasal, prøver du på en country-touch? En kjedelig låt, men greit nok levert.

Maria Toresen (19)

«A Voice Within» (Christina Aguilera)

Maria har ingen dårlig stemme, den er veldig bra i deler av gjennomføringen. Men hvorfor er hun så påholden? Savner mer glans, glød og lekenhet som ligger der.