Dette mener Dagbladet

Vurdert av Anders Grønneberg før stemmene ble talt opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Malin Pettersen (16) «Turn Me On» (Norah Jones)

Malin har en sensuell, lun og småhes stemme som appellerer. Den gir henne særpreg og karakter. Hun er et åpenbart talent. Bra, selv om jeg hørte en sur tone og små ujevnheter. Bjørn Olav Edvardsen (22) «Señorita» (Justin Timberlake)

Bjørn Olav er langt mer selvsikker og flørtende enn et sangtalent. Han har ingen trekk ved stemmen som gjør han unik. Han synger helt greit, bare jeg slipper å se\'n. Mye kameralefling.

Tone Damli Aaberge (16) «Don\'t Know Why» (Norah Jones)

Tone er tryggheten selv, og hun både synger og opptrer tilbakelent, behagelig og rolig. Norah Jones-låten kler henne. Hun ikke bare synger og framfører, men blir en del av låta. Mari Vestbø (17) «Nobody\'s Wife» (Anouk)

Takk for at vi har en Mari med, for hun er den eneste rocka artisten. Hun sang ikke imponerende bra, men både hun og låtvalget er spennende og annerledes. Du har karakter.

David Bakke (19) «My Girl» (The Temptations)

David tilnærmer seg 60-tallshiten altfor defensivt. Han tar ikke grep og unngår å erobre tv-en. Det blir for snilt og tafatt. Jeg verken så eller hørte noen glød.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.