Dette mener kjendisene...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arne Bendiksen:

- Ikke veldig glad

- Jeg er ikke veldig glad i «Idol». Grand Prix er annerledes, der kåres en vinner, og alle som ikke vinner, står mer likt. Her er det slik at det velges en taper hver eneste gang. Dessuten synes jeg ikke de som sitter der og skal vende tommelen ned eller opp vet nok om musikk. Opplegget rundt er ikke proft nok, til å begynne med måtte deltakerne stå og synge uten noe slags komp. De kunne stilt opp Sinatra der, og han ville falt igjennom, sier musikkveteran og superprodusent Arne Bendiksen. Siri Wålberg:

- God underholdning

- Jeg synes «Idol» er god underholdning. Men det er en helt annen verden enn det jeg holder på med, det er et annet konsept. «Idol» er ikke basert på musikken. Jeg håper Kurt, som har sitt eget band ved siden av, føler at dette er riktig måte å komme på VG-lista på, og jeg håper det går ham godt. Selv tror jeg ikke det er så lurt. Jeg synes det er kjempefint at «Idol» blir lagd. Men jeg hadde ikke villet vært med der selv, sier Siri Wålberg, vokalist i Sissy Wish. Steinar Albrigtsen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer