TRODDE IKKE SINE EGNE ØYNE: Reporter Dan Walker måtte berolige seerne da et amorøst par dukket opp i bakgrunnen under OL-sendinga fra Rio de Janeiro.
 Foto: Skjermdump, BBC
TRODDE IKKE SINE EGNE ØYNE: Reporter Dan Walker måtte berolige seerne da et amorøst par dukket opp i bakgrunnen under OL-sendinga fra Rio de Janeiro. Foto: Skjermdump, BBCVis mer

Dette paret overtok OL-sendinga

- Vi kommer ikke til å zoome inn.

Mye kan gå galt under en direktesending, og når man i tillegg sender fra en travel strand i OL-byen Rio de Janeiro er man ekstra utsatt for uventete hendelser.

Det fikk BBC-reporteren Dan Walker erfare, da han fredag rapporterte live Copacabana-stranden i den brasilianske millionbyen.

Mens han snakket til kamera, oppdaget mange seere et par på stranden bak ham, som så ut til å ha svært hete følelser for hverandre.

Etter hvert nådde den stadig heftigere debatten på soisale medier Walker selv, som på humoristisk vis snudde seg og spøkte med opptrinnet.

Leser bok?

- Det er mye snakk om det som skjer i bakgrunnen i sosiale meder. Men ta det rolig, det er ikke DET. De leser en bok, sier Walker i klippet, og fortsetter:

- De leser en bok... i en merkelig posisjon. Kanskje finner vi senere ut hvilken bok de leser. Men vi skal ikke gå nærmere inn på dette nå. Nå over til basketball, sa han med et smil om munnen.

Se klippet her:

«Sex on the beach»

Etter at BBC Sport delte klippet på sin Facebook-side har det spredd seg verden rundt.

Blant de mange som har kommentert klippet er ikke alle overbevist av Walkers forklaring.

«Er boka de leser Kamasutra?», spør brukeren «Raymond McLaughlin».

«De nøt en drink kalt «Sex on the beach»», skriver brukeren «Di Souza».

Mange skryter imidlertid av hvordan Walker taklet overraskelsen.

«Han er OLs høydepunkt», skryter brukeren «Hannah Nutter».

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.