Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Donald Trump

Dette sier bøkene hans om hva som skjer i neste sesong av «sirkus» Trump

- OK. American Psycho er president. Hva nå?, spør Aage Borchgrevink. 

Neste sesong: Kanskje vi må ta til bøkene for å finne det ut? Og spesielt dem som bærer hans navn, sier Aage Borchgevink. 
Neste sesong: Kanskje vi må ta til bøkene for å finne det ut? Og spesielt dem som bærer hans navn, sier Aage Borchgevink.  Vis mer

Slangeoljeselgeren er en amerikansk arketype. Mannen som selger vidundermedisinen som hjelper mot ALT. Donald Trump er siste utgave i en lang linje som strekker seg tilbake til faren til John D. Rockefeller, oljemilliardæren som i sin tid ble verdens rikeste mann. En av tingene som gjør Trump annerledes enn andre slangeoljeselgere, som pleide å stikke av så snart handelen var gjort, er at han har brukt bøker for å etablere sin merkevare.

Nå som vitsen om President Trump er blitt en realitet, kan det være greit å oppsøke kildene, det vil si bøkene som bærer hans navn, for å finne ut hvordan de neste 4 til 8 årene vil se ut. Trump har skrevet om golf samt en selvhjelpsbok som heter Hvordan tenke som en milliardær (på norsk i 2005, Hegnar forlag).

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?