Dette sier de om hverandre

Rappkjefta småtøser

Navn: Marit Voldsæter

Alder: 31

Sivilstand: Gift, ett barn

Bosted: Bergen

Bakgrunn: Hovedvekt på teater, men også revy, sang og dans

Elisabeth og Kjersti om Marit: - Marit er Norges morsomste kvinne, kjapp i replikken. Hun har et godt øye for situasjonskomikk. Godt øre - vi vil si usannsynlig musikalsk. Hun har et svært talende ansikt, og klarer ikke å skjule sinne eller misnøye. Marit griper kjapt tak i uoverensstemmelser og rydder opp.- Hva med mindre flatterende sider?- Når hun får et papir i hendene, mister hun det alltid. Dessuten er hun veldig sta og kan bli bråsint. Men det går i det minste fort over.

Navn: Kjersti Berge

Alder: 37

Sivilstand: Gift, to barn

Bosted: Bergen

Bakgrunn: Utdannet i klassisk sang, revy og dans

Marit og Elisabeth om Kjersti:
- Kjersti er kroppen vår! Hun har mye villskap i seg som må ut. Derfor slår hun gjerne hjul på gulvet under prøvene. Hun har den egenskap at hun overbeviser både som turner på sju år og som nyfødt barn. Bruker sin operabakgrunn til å tøyse, men besitter en fantastisk operalyd.- Og hva er mindre bra?- Hun kan være veldig uoppmersom i visse situasjoner. Dessuten er hun todelt - får ofte anfall og «tussebyger».

Navn: Elisabeth Moberg

Alder: 34

Sivilstand: Samboer

Bosted: Oslo
Bakgrunn:
Hovedvekt på sang, men også revy, teater og dans.

Kjersti og Marit om Elisabeth: - Et gudbenådet sangtalent. Klovn, og stor komedienne. En diplomat av rang og synes synd på alle som lider urett. Snill og forståelsesfull. Diffus og sjarmerende forvirret, men den suverene sjef i studio. Her bruker hun utmattelsestaktikk for å få viljen sin. Har utrolig flotte bein!- Og hva er verre?- Elisabeth liker sære leppestifter - gjerne blå og svarte og flere lag. Dessuten er hun slik hun ser ut på håret... Likner ikke på noen annen vi kjenner.