Maskorama:

Dette skal de synge

På lørdag skal alle deltakerne i «Maskorama» synge to låter hver. I lørdagens episoden skal det avgjøres hvilke tre hemmelige kjendiser som går videre til finalen. Her er låtvalgene.

UTE: Det var Enhjørningen som måtte ta av masken og forlate «Maskorama». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg var første gang «Maskorama»-deltakerne skulle synge to låter. Da var det enhjørningen som måtte kaste maska. Bak var Inger Lise Rypdal (70).

Nå er det ravnen, vikingen, trollet og elgen som skal knive om å gå videre i gjettekonkurransen.

Dette skal de synge:

RAVNEN:

« Faith » – George Michael

« Kids » – Robbie Williams, Kylie Minogue

VIKINGEN:

« Urettferdig» – Hkeem, Unge Ferrari

«Tenke sjæl» – Trond-Viggo Torgersen

TROLLET:

«The Prayer »– Andrea Bocelli, Céline Dion

«Fångad av en stormvind» - Carola

ELGEN:

«Location» - Khalid

«Burning Down the House» – Talking Heads

Suksess

Man kan trygt si at «Maskorama» har tatt Norge med storm de siste ukene. TV-showet er kanskje det mest sette i landet for øyeblikket, og har engasjert både store og små enormt på sosiale medier.

Fire av deltakerne er avslørt - Susann Goksør Bjerkrheim (50), Trygve Slagsvold Vedum (41), Mia Gundersen (59) og Inger Lise Rypdal (70) har alle overrasket i varierende grad.

Konseptet kommer fra Sør-Korea, og går som kjent ut på at et panel skal gjette hvilke kjendiser som gjemmer seg bak ekstravagante masker.

I Sør-Korea heter programmet «King of Masked Singer», og her hadde det premiere allerede i 2015. Et av seriens kjennetegn, de gigantiske kostymene som dekker hele kroppen, er opprinnelig ikke en del av konseptet. I starten var deltakerne bare gjemt bak masker og store klær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer